Ota 500 ilmaiskierrosta

Uunituore JustSpin juhlii uskomattomalla tarjouksella!

  1. Avaa pelitili JustSpiniin.
  2. Talleta koodilla BONUS1 vähintään 25€ ja saat 500 ilmaiskierrosta + talletuksesi tuplataan.

Esimerkiksi 25€ talletus antaa sinulle 50€ pelirahaa + 500 ilmaiskierrosta Super Joker -peliin!

Vuosi 2016<3

img_9490Täytyy sanoa, että vuosi 2016 on ollut sen verran haastava, että varovasti jo odotan vuoden vaihtumista. Aion jättää taakseni kaiken mikä ottaa enemmän kuin antaa ja käyttää ensi vuonna energiani entistäkin tarkemmin.

Vuosi on ollut erittäin antoisa. Olen saanut olla taas monessa mukana ja saanut tutustua taas uusiin ihaniin ihmisiin. Olen jälleen tänä vuonna keikkaillut Dr.Albanin sekä Paradision taustalla, luotsannut kauneuskisoja, tuomaroinut kauneuskisoja, kiertänyt luennoimassa liikunnasta, terveydestä ja hyvinvoinnista, on ollut hyvin paljon erilaisia kuvauksia, tapahtumia ja messuja, kehätyttökeikkaa jne jne. Työssäni parasta on se, ettei mikään keikka ole samanlainen. Ehkä mieleenpainuvimmat reissut ovat olleet Italiassa käydyt MM-kisat, joissa sijoituin viidenneksi. Kuvaus&keikkamatka Turkkiin sekä vuoden lopussa perheloma Levillä ovat jääneet erityisesti mieleen.

Olen löytänyt myös henkisen minäni ja opiskellut itseni Reikihoitajaksi sekä käynyt erilaisia henkisyyttä käsitteleviä kursseja. Olen äärimmäisen kiitollinen henkisyydestäni.

Vuosi on ollut myös haastava eikä vastoinkäymisiltäkään olla vältytty. On ollut menetyksiä. Lisäksi poikani Jake on sairastellut kohtuuttoman paljon ja olemme joutuneet sen vuoksi viettämään öitäkin sairaalassa. Ihan pahinta ja sydäntä raastavinta elämässä on katsoa kun oma lapsi joutuu kärsimään. Toivon ensi vuodelle todellakin terveyttä ihan kaikille<3 Itse loukkasin kuukausi sitten treeneissä jalkani niin, että seuraavia kisojani jouduttiin lopulta siirtämään, mikä on ollut itselleni todella kova takaisku. Olen aloittanut kuntoutuksen ja toivon, että pääsen pian treenaamaan taas normaalisti ja täysiä. Seuraavat kisat katsotaan tietysti jalan toipumisen mukaan, mutta syksyllä viimeistään olisi tarkoitus nousta kisalavalle. Teen kaikkeni, että saan jalan nopeasti kuntoon eikä periksi anneta ennen kuin sydänkäyrä on suora!;)

Valitettavasti tämä vuosi paljasti myös lähipiirissä olevan susia lammasten vaatteissa ja jouduin todella pettymään ihmisten petollisuuteen. Toisaalta olen myös saanut elämääni entistä ihanempiakin ihmisiä ja arvostan kaikkia niitä luotettavia ystäviäni nyt entistäkin suuremmin, joita elämässäni on<3 Perheemme lukumääräkin kasvoi yhdellä äärettömän suloisella pupulla:)

Ensi vuonna on tulossa taas mielenkiintoisia projekteja, joissa olen mukana. Keikkailen edelleen ja ensi vuonna minut nähdään mm. La Bouchen taustalla! Tähtäimessä myös jälleen fitnesskisat ja luotsaan edelleen myös kauneuskisoja. Myös blogiani jatkan aivan entiseen tapaan! Uusia projekteja en voi vielä paljastaa, mutta uskon, että tämä vuosi oli enemmänkin kasvamisen vuosi ja ensi vuodesta tulee sitten toivottavasti minun vuosi:)

Haluan kiittää kaikkia ihania yhteistyökumppaneitani kuluneesta vuodesta!

Kiitos Janita Mäkinen/Divino Tampere joka takaa mm. parhaan kehonhuollon, aina huolitellut kynnet sekä loihtii hetkessä upean kuvausrusketuksen!

Fit4you-parhaat vaatteet ja varusteet treeneihini!

Sportsnutrition-parhaat ja laadukkaat lisäravinteet takaamaan parhaat tulokset!

Hanna/Koreus-kiitos hyvästä hiustenhoidosta ja ihanaa äitiyslomaa!

Kauneuskeskus Wenhua-kulmani ovat nyt aina huolitellut!

Elixia Onkiniemi- Mun toinen kotini!!!!

Hersecret.fi sekä Jeans.fi- näistä parhaat keikkavaatteet. Asut arkeen ja juhlaan.

MyMuse- Koska pukeutuminen alkaa alusvaatteista!

BlueGreenPlus-paras superfood!

Selätin-nyt treeni onnistuu myös kotona!

Pokaalipojat Tampere-täältä parhaat pokaalit sekä lahjat!!

Ruusun Aika/Lahti-jos asuisin lähempänä kävisin viikottain!! Kauneimmat kukat, upea paikka, tunnelma sekä henkilökunta!

Brandline.fi-uusi intohimo löytyi vesijetteilystä!

Niinatar-upeimmat iltapuvut ja hääpuvut!

[email protected] flyerit ja fanikortit!!

Kiitos myös kaikki te ihanat ihmiset ja Teamit, joiden kanssa sain työskennellä, lämmöllä muistan monia ja innolla saan monien kanssa jatkaa ensikin vuotta!

Kiitos myös mun valmentajalle Tapelle! Seuraavia tavoitteita kohti kovempaa kun koskaan!

Nöyrä Kiitos ihan kaikille osallisille kuluneesta vuodesta, tehdään seuraavasta vuodesta entistäkin parempi ja ikimuistoinen<3

img_9569 img_9587
Timg_9585img_9616

Vuosi 2016<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *