Hyödynnä triplabonus
+ 50 ilmaiskierrosta

Kirsikka tarjoaa sinulle tänään maukkaat edut.

  1. Avaa uusi pelitili Kirsikka-kasinolle.
  2. Talleta 10-50€, niin saat summan pelitilillesi kolminkertaisena.
  3. Kaupan päälle pääset pyörittämään 50 ilmaiskierrosta.

Kirsikan asiakkaana tarjolla on lisäksi joka kuukausi yli 3000 ilmaiskierrosta.

Kuvauspäivästä selvitty

img_6758 img_6815

 

Nää on niitä viikkoja kun tuntuu että olis ollut viisaampi jäädä peiton alle..

Eilen sain taas muistutuksen siitä, ettei urheilija tervettä päivää näe, kun tanssitreeneissä vedin spagaatin kylmiltään säästäen muka aikaani, että ehdin sitten tanssitreeneistä vielä kuntosalille.. No, kiire loppui kun takareisi sanoi poks ja niinpä jäi niin tanssitreenit kuin kuntosalitreenitkin ja riensin kotiin hakemaan jäitä, kylmägeeliä, buranaa ja ilta meni jalat kohti kattoa sormet ja varpaat ristissä, että revähdys olisi vain lievä ja tulevia keikkoja ei tarvisi perua.

Aamulla kipulääke naamariin ja nenä kohti Helsinkiä. Autossa istuminen oli hieman tuskaa, mutta jalka kestää jo astua hyvin! Hain Ferreristä upeat pitkään himoitsemani mustat polven yli saappaat ja kiireellä Pinup Studiolle Marika Kiviharjun kuvauksiin. Juuri ennen kuvausten alkua kun aloin pukea kenkiä jalkaani, huomasin että minulle oli annettu kaksi saman jalan kenkää!! Kuvaukset seis ja hakemaan oikeaa kenkää. En tykkää yhtään ajaa Helsingissä autolla ja kaikki ylimääräinen ajaminen kiristää hermoja eikä tämäkään päivä ollut poikkeus.

Lopulta päästiin kuvaamaan kenkäepisodin takia aikataulusta kiitettävästi jäljessä.. Mutta aina on ilo olla Marikan kuvattavana, sillä Marika on tosi symppis tyyppi ja on todella tärkeää, että kuvaajan kanssa kemiat toimii! Marikalla on parin viikon päästä myös näyttely hänen kuvistaan, käykäähän katsastamassa:)

Kuvausten jälkeen onnistuin hukkaamaan vielä lompakkoni mikä onneksi kovien etsintöjen jälkeen lopulta löytyi!!

Huomenna suuntaan Saloon, minut nähdään pitkästä aikaa boxing Night kehässä. Tämän viikon jälkeen voisi olla tarpeen olla purkamassa viikkoa ottelemalla itsekin, mutta tälläkin kertaa minut nähdään kehätyttönä:)

(Kuvan takki Jeans.fi, kengät Ferrer, kynnet ja rusketus Janita Mäkinen/Divino Tampere)

Kuvauspäivästä selvitty

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta
Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta