Hyödynnä triplabonus
+ 50 ilmaiskierrosta

Kirsikka tarjoaa sinulle tänään maukkaat edut.

  1. Avaa uusi pelitili Kirsikka-kasinolle.
  2. Talleta 10-50€, niin saat summan pelitilillesi kolminkertaisena.
  3. Kaupan päälle pääset pyörittämään 50 ilmaiskierrosta.

Kirsikan asiakkaana tarjolla on lisäksi joka kuukausi yli 3000 ilmaiskierrosta.

Tirkistelypostaus; Mitä meikkipussini sisältää

Tässä postauksessa pääsette kurkistamaan mun meikkipussiini:)

Tässä kuvaa meikkipussistani, joka sisältää ne tarpeellisimmat meikit. Mulla on myös laatikollinen meikkejä kuvauksiin ja keikoille, mutta tässä nyt ne tarpeellisimmat jotka aina menossa mukana. Täydennän tätä pmeikkipussiani tarvittaessa irtoripsillä, luomiväreillä, huulipunilla sekä -kiilloilla, riippuen tilanteesta.

Kuten kuvasta näkyy, en ole meikeissä niinkään merkkiuskollinen, vaan mielelläni testailen eri merkkejä ja näin teen aina uudestaan myös uusia meikkilöytöjä. Siveltimiin panostan ja tällä hetkellä käytössäni on Diorin sekä EstéeLauderin siveltimet.

Joe Blasco on kosmetiikassa yksi suosikkini, josta tällä hetkellä käytössäni löytyykin mm. meikkivoide, puuteri, aurinkopuuteri, luomiväri, poskipuna, huulipuna.. Joe Blasco ruskea luomiväri on suosikkini! Make up Storen huulikiilto on yksi suosikeistani. Eilen ostin testimielessä Maybelinen push up drama- ripsivärin ja luulen, että pysyn hetken tässä ripsivärissä, nimittäin tuote todella teki ripsille mitä lupasi! Toinen ripsivärisuosikkini on Isadoran volume mascara. Olen huomannut, ettei kosmetiikassa se merkki kuitenkaan aina ole takuu hyvästä tuotteesta ja olenkin tehnyt sattumalta kaksi moniluomiväripalettilöytöä H&M:n kosmetiikkaosastolta!

Arkena en välttämättä meikkaa ollenkaan, mutta työssäni meikkaan. Välillä on paksujakin kuvausmeikkejä ja lavameikkejä, joten siksi arkena on kiva antaa ihon hengittää. Ilman huulirasvaa en kuitenkaan koskaan lähde mihinkään:)

Siivoan meikkipussini joka sunnuntai, pesen meikkisiveltimet ja teroitan meikkikynät.

img_6606

img_6604

img_6603

Tirkistelypostaus; Mitä meikkipussini sisältää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta
Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta