Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

  • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
  • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
  • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Ansaittu hemmotteluviikko

Tämä viikko on täydennetty ansaitulla hemmottelulla Studio Divinossa Janitan käsittelyssä<3

Treenaan viisi kertaa viikossa, joten kehonhuolto on äärimmäisen tärkeää pitää jumit poissa ja pidänkin säännöllisesti kehonhuoltopäiviä. Säännöllisellä hieronnalla saan pidettyä myös migreenin kurissa ja se vaikuttaa jopa unen laatuun.

Viikonlopun kuvauksiin olen valmistautunut hankkimalla upean ja tasaisen sekä ennen kaikkea turvallisen rusketuksen. Divinon suihkurusketuksessa käytetään Solstice väriä, mikä kestää kauniin tasaisena pitkään ja Divinon tulossa myös ko. sarjan kotituotteet myyntiin. Lisäksi kävin huoltamassa kynnet. Luovuin jokin aika sitten rakennekynsistä, mutta koska haluan, että kynteni ovat huolitellut, käyn säännöllisesti geelilakkauksessa.

Minulla on nyt tarjous myös kaikille mun blogini lukijoille sekä seuraajilleni! Studio Divinosta pikkujoulurusketus nyt vain 20€ (norm 35€)!! Tarjous on voimassa jouluun saakka:) Ajanvaraukset Janita: 0503254777. Mainitse ale/Henna. Divinosta myös parhaat lahjakortit pukinkonttiin kun haluat pitää itsestä ja lähimmäisestä huolta.

Koska jokainen ansaitsee hemmottelupäiviä!!!<3
img_6498 img_6622

Ansaittu hemmotteluviikko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nappaa itsellesi jopa 55 ilmaiskierrosta!
Nappaa itsellesi jopa 55 ilmaiskierrosta!