Ota 500 ilmaiskierrosta

Uunituore JustSpin juhlii uskomattomalla tarjouksella!

  1. Avaa pelitili JustSpiniin.
  2. Talleta koodilla BONUS1 vähintään 25€ ja saat 500 ilmaiskierrosta + talletuksesi tuplataan.

Esimerkiksi 25€ talletus antaa sinulle 50€ pelirahaa + 500 ilmaiskierrosta Super Joker -peliin!

Kaikki mikä ei tapa, vahvistaa

Viikosta selvittiin vaikka puolessa välissä meinasi usko loppua. Mutta kaikki mikä ei tapa, vahvistaa.

Olen tässä viime viikkoina saanut ikäväkseni huomata, että hyvin lähellekin on saattanut päästä ihmisiä, jotka ovat susia lammasten vaatteissa. Minulla on yleensä vahva intuitio ihmisistä ja hälytyskellot soivat toisten kohdalla hyvinkin kiivaasti. Mutta kuitenkin halu uskoa toisten ihmisten hyvyyteen on myös erittäin vahva ja jälkeenpäin aina soimaan itseäni, miksi taas haluni uskoa toisten hyvyyteen hiljensi intuitioni äänet, jotka harvoin ovat edes väärässä. Mutta petolliset ihmiset luikertelevat elämäämme ja sydämiimme kuin huomaamatta.

Jokainen joutuu varmasti joskus pettymään ihmisiin, joita on pitänyt läheisinä. Pettymys on suurin, jos joutuu pettymään johonkin joka on jo pidempään ollut tärkeä. Ja kun yhtäkkiä selviääkin toisen toimineen jo pidempään selkäsi takana, paljastuu epärehellisyys ja valheet. On kuin matto vedettäisiin jalkojen alta.

Niinä hetkinä sitä arvostaa entistä enemmän niitä kaikkia rakkaimpiaan, jotka ovat kulkeneet vierellä rehellisinä ja aitoina. Ja halu pitää heistä entistä lujempaa kiinni kasvaa.

Mutta niinhän se on, että tarvitsemme myös niitä ikävimpiäkin ihmisiä elämäämme, jotta ymmärrämme millaisiksi emme ainakaan halua itse tulla;)

Offseason-kuvien kera toivotan parempaa viikonloppua kaikille ja muista kohdella muita niinkuin toivoisit itseäsi kohdeltavan<3

Smile is my makeup:D

img_5617 img_5620

Kaikki mikä ei tapa, vahvistaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *