Hyödynnä triplabonus
+ 50 ilmaiskierrosta

Kirsikka tarjoaa sinulle tänään maukkaat edut.

  1. Avaa uusi pelitili Kirsikka-kasinolle.
  2. Talleta 10-50€, niin saat summan pelitilillesi kolminkertaisena.
  3. Kaupan päälle pääset pyörittämään 50 ilmaiskierrosta.

Kirsikan asiakkaana tarjolla on lisäksi joka kuukausi yli 3000 ilmaiskierrosta.

Hiushemmottelua

image image image imageLuottokampaajani jäi äitiyslomalle, joten tänään hiukseni käsitteli Maarit. Paikka ei vaihtunut vaan Maarit on itseasiassa Koreus luottokampaamoni (sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa) omistaja ja minulle siis ennestään tuttu jo vuosien ajalta. Maaritin käsittelyyn oli helppo mennä, sillä hän on tehnyt minulle monesti upeita kampauksia kuvauksiin ja hän on aivan ihana aurinkoinen tyyppi! Ja paikkahan oli minulle jo ennestään tuttu, parturituoli vain vaihtui:)

Suurta muutosta hiuksiini ei tänäänkään tehty, vähän kirkastettiin väriä sekä tyveä raidoilla ja leikattiin kuolleet latvat pois. Kokeilin myös itselleni uutta, pohjoismaisille hiuksille kehitettyä Niophlex-tehohoitoa, joka syvähoitaa ja kosteuttaa hiuksia. Haluan kampaamokäynnin yhteydessä aina tehohoidon. Pesun jälkeen hiukset olivatkin heti ihanan sileät, kiiltävät ja pehmeät! Kyseiset hoitotuotteet saa Koreudesta myös kotihoitotuotteina.

Hiustenhoito on minulle jo työnikin puolesta tärkeää ja esiintyvänä henkilönä haluan, että hiukset näyttävät hyvältä ja voivat hyvin. Nuorena tuli kokeiltua erilaisia kotivärejä ja useimmiten lopputulos oli aivan jotain muuta kuin onnistunut, lisäksi kotivärit kuluttivat hiuksia. Olen jo vuosia luottanut hiukseni vain ja ainoastaan ammattilaisen käsiin ja minulta jatkuvasti kysytäänkin onko minulla muka ihan omat hiukset kun hiukseni ovat niin paksut ja pitkät. Mutta kyllä vain, ovat ihan ikiomat. Kiitos Koreus Designhair Tampere sekä terveelliset elämäntavat:)

Ja onhan se kampaajalla käynti aina sitä arjen luksusta kun saa pari tuntia ihan omaa aikaa, lukea lehtiä, nauttia kahvin rauhassa ja rentoutua osaavissa käsissä❤️

 

 

Hiushemmottelua

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta
Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta