Hyödynnä triplabonus
+ 50 ilmaiskierrosta

Kirsikka tarjoaa sinulle tänään maukkaat edut.

  1. Avaa uusi pelitili Kirsikka-kasinolle.
  2. Talleta 10-50€, niin saat summan pelitilillesi kolminkertaisena.
  3. Kaupan päälle pääset pyörittämään 50 ilmaiskierrosta.

Kirsikan asiakkaana tarjolla on lisäksi joka kuukausi yli 3000 ilmaiskierrosta.

Car Babe 2016!!!

image

image

image

Onpa ollut kiireinen ja vauhdikas, mutta jälleen erittäin antoisa viikonloppu. Lauantaina valittiin Car Babe 2016 ja illan finaali on pitänyt kiireisenä viimeiset viikot. Vietimme tyttöjen kanssa viikonloppuna kaksi antoisaa päivää. Finaali käytiin lauantaina Lahden Messukeskuksessa Autot ja Viihde- tapahtumassa.

Car Babe 2016- kisan voitti Aurora Tuhola. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittiin Endia Patterson. Toiseksi perintöprinsessaksi valittiin Jannina Morkos.

Iltalehden lukijat saivat äänestää myös omaa suosikkiaan ja lukijoiden äänestyksen voitti Vivian Preisfreund. Myös sosiaalisessa mediassa käytiin äänestys ja Some äänestyksen voitti Tiia Anttila.

Onnea kaikille voittajille < 3 Ja haluan kiittää kaikkia meidän upeita finalistejamme, he ovat kaikki voittajia < 3 Toivon jokaiselle tytölle hurjasti menestystä ja uskon, että monille kisa poikiikin mahtavia juttuja.

Kiitos ihastuttaville tuomareillemme vaikeasta tehtävästä. Kiitos; Jessica Ruokola, Teuvo Loman, Wille Wilenius sekä Emily Yli-Kokkila < 3

Kiitos jälleen ihanille yhteistyökumppaneillemme. Kiitos Jeans.fi, Niinatar, Lahden Ruusun Aika, Tampereen Pokaalipojat, Joe Blasco, Brandline.fi, Annikan Beauty.

Kuvat Jukka Mykkänen/Jokamies.fi sekä mun kotialbumi

Tyttöjen iltapuvut Niinatar

Minun asu Jeans.fi

image

image

image

image

image

Car Babe 2016!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta
Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta