50 KIERRÄTYSVAPAATA
ILMAISKIERROSTA GEMIXIIN

  1. Siirry Otto Kasinolle.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat nyt 50 ilmaiskierrosta Gemixiin.

Ilmaiskierroksissa ei kierrätysvaatimusta!

Hiukset on naisen kruunu

image

image

Käyn n. viiden viikon välein kampaajalla päivittämässä väriä sekä hemmottelemassa hiuksiani Olaplex-tehohoidolla.
Minulle on työssäni esiintyjänä sekä mallina tärkeää, että hiukset näyttää hyvältä ja voivat hyvin. Siksi haluan, että ammattilainen käsittelee ne.

Ihailen ihmisiä, jotka uskaltavat rohkeasti muutella tyyliään ja kokeilla kampaajalla rajojaan, itse olen niin kaavoihini kangistunut, että pienikin sävyero on kauhistus ja kaksihaaraisten leikkauskin hirvittää.
Mutta on minullakin todistetusti ollut niitä päiviä, kun olen uskaltanut heittäytyä ja kokeilla uutta lookkia! Keräsin alle yhteen kuvalaatikkoon todisteeksi neljä erilaista hiustyyliä, jota minulla on vuosien saatossa ollut.
Tummat ja punertavan sävy olivat kivoja kokeiluja, välillä kokeilin myös lyhyempää hiusmallia ja otsatukkaakin on testattu.
Olen kuitenkin aina lopulta päätynyt tuttuun ja turvalliseen pitkään ja vaaleaan malliin, mikä minulla suurimman osan elämästäni on ollutkin.
Kun ei se vaihtamalla parane:D
Todellinen värini on luultavasti sama mikä useammalla meistä Suomalaisista, tumman ja vaalean välimuoto (Suomeksi se ”ihana maantienharmaa”).
Syntyessäni minulla oli punaiset hiukset ja koska minulla edelleen on pisamia, omassa värissäni varmasti olisi myös ripaus punapigmenttiä.
Mutta sanotaan, että blondeilla on aina hauskempaa, joten eiköhän tämä tyyli pysy jatkossakin!!
(ainakin seuraavaan rajojen kokeiluun asti:)

Koreus Designhair sijaitsee ihan Tampereen ydinkeskustassa. Luottokampaajani jää juuri äitiyslomalle, mutta Koreus pitää jatkossakin huolen hiuksistani❤️❤️❤️

image

image

image

Hiukset on naisen kruunu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *