50 KIERRÄTYSVAPAATA
ILMAISKIERROSTA GEMIXIIN

  1. Siirry Otto Kasinolle.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat nyt 50 ilmaiskierrosta Gemixiin.

Ilmaiskierroksissa ei kierrätysvaatimusta!

Ensitreffit alttarilla

Katson nykyään hyvin vähän tv:tä, mutta nyt syksyn koittaessa on pari tv-sarjaa jota seuraan, ja jos en tv:stä ehdi näitä katsoa, katson myöhemmin netistä.
Ne on Maajussille Morsian ja Ensitreffit alttarilla.

Eilen oli odotettu ensitreffit alttarilla jakso, kun toisilleen vielä täysin tuntemattomat parit kohtasivat toisensa ensi kertaa alttarilla ja sanoivat tahdon.
Kun ensimmäistä kertaa joskus kuulin tästä ko. formaatista, joka tuli myös meille tänne Suomeen, olin aivan kauhuissani.
Mietin kuinka ohjelmaan saa edes yhtä osallistujaa, saati sitten pareja ja ylipäänsä millaiset ihmiset hakevat mukaan noin hulluun formaattiin. Mielestäni myös vakavalla asialla tehtiin pilaa.
Mutta jo ensimmäinen jakso kumosi kaikki ennakkoluuloni ja sarja vei täysin mukanaan!
Sarja olikin erittäin huolella toteutettu monien asiantuntijoiden kanssa ja parien pitkien ja huolellisten taustatöiden tulos.
Sarjaan oli haettu todellakin tositarkoituksella, eikä kuten aluksi pelkäsin, ravintolaillan päätteeksi kavereiden yllyttämänä vähintään kahden promillen humalassa.
Sarjaan oli valittu todella sympaattisia ja aitoja ihmisiä, mikä ansaitsee myös kiitosta.
Sarjassa syntyi unelmapareja, joiden matkaa oli hienoa seurata ja heidän rakkaus toisiaan kohtaan välittyi myös kotisohvalle.

Nykyään mietin, kuinka etuoikeutettuja sarjan henkilöt ovatkaan, kun alan asiantuntijat etsisivät heidän puolestaan sen oikean kumppanin ja elämän rakkauden! Seulovat kaikki epäsopivat pois ja valitsevat kaikista vaihtoehdoista juuri Sen Oikean.
Itselläni puolison valinta ei ole tähän asti mennyt ihan niin kuin strömsössä ja toisinaan olisi täälläkin ollut tarvetta tälle kyseiselle asiantuntija raadille.
Olisi paljolta säästytty.
Ihmettelenkin miksei tällaista Ensitreffit alttarilla-tyyppistä asiantuntijaryhmää jo äkkiä perusteta jokaisen kotikäyttöön tilattavaksi kun avioerotilastot vaan paukkuu!
Eikö tällaiselle olisi jo hurja kysyntä?
Ei enää turhia treffejä, eikä vuosien mittaisia pieleenmenneitä parisuhteita.
Kuinka paljon ihmisille jäisikään enemmän aikaa ja täysin turhilta sydänsuruilta säästyttäisiin!
Näiden alan asiantuntijoiden puoleen voisi myös kääntyä jo siinä vaiheessa kun on tavannut uuden kumppanin, he voisivat heti kertoa kannattaako tapailua jatkaa vai hukkaatko vain aikaasi.
Sillä varauksella toki, että asiantuntijatkin voivat mokata, mutta ainakin heidän palveluidensa saatavuus voisi valaa uskoa kaikkiin Sen Oikean olemassaoloon uskonsa menettäneisiin. : D : D

Itse ohjelmasta täytyy vielä sanoa, että ihailen kuinka äärettömän rohkeita parit ovat (tai sitten vain todella epätoivoisia).
Sillä vaikka itse olen spontaani, heittäytyjä sekä hieman yllytyshullu, en tiedä riittäisikö itselläni koskaan rohkeus mennä naimisiin täysin tuntemattoman ihmisen kanssa, kun minun rohkeus ei riittäisi edes sokkotreffeille!!
Minun pitäisi olla todella epätoivoinen..
Toisaalta jos en olisi jo ollut naimisissa, epätoivo voisi hyvin todennäköisesti olla jo iskenyt minuunkin.
Sitä kun on ihmisillä taipumus tehdä itselleen jo hyvin nuorena deadlinet milloin Se Oikea pitäisi olla löytynyt, milloin olisi suotavaa olla onnellisesti naimisissa ja milloin olisi hyvä aika saada lapset ja entä se punainen tupa ja perunamaa..
Sitä ei varmaan itsekään tuntisi armoa jos kaikki deadlinet paukkuisi: D
Mutta kun on jo mennyt tuohon lankaan ja kun elämän pari kertaa aloittaa ihan alusta alkaen uudestaan ja pahimmassa tapauksessa käy vielä vuosien taistelua omista sekä lapsen oikeuksista käräjäoikeudessa, on kieltämättä tullut asian suhteen hieman skeptiseksi, eikä se hetken huuma enää edes tunnu kaiken sen arvoiselta.
Sitä mielummin seuraa muiden heittäytymistä tv:stä, kun itse ottaisi enää sitä heittäytymisen riskiä.

Saadaanko tällä kaudella nähdä niitä onnellisia loppuja?
Eilisen jakson perusteella näyttää siltä, että asiantuntijat ovat jälleen onnistuneet.
Onko onnelliset loput ylipäänsä edes mahdollisia ilman useita alan asiantuntijoita vai onko edes heidän avullaan?

Jokatapauksessa ihanaa tv-viihdettä ikuiselle romantikolle:)

image

image

image

image

Ensitreffit alttarilla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *