Hyödynnä triplabonus
+ 50 ilmaiskierrosta

Kirsikka tarjoaa sinulle tänään maukkaat edut.

  1. Avaa uusi pelitili Kirsikka-kasinolle.
  2. Talleta 10-50€, niin saat summan pelitilillesi kolminkertaisena.
  3. Kaupan päälle pääset pyörittämään 50 ilmaiskierrosta.

Kirsikan asiakkaana tarjolla on lisäksi joka kuukausi yli 3000 ilmaiskierrosta.

Seuraavat tavoitteet!

Nyt se on julkista!
Kuten Iltalehti eilen kirjoitti, seuraavat kisatavoitteet on nyt lukittu ja tavoitteenani on nousta ensi kevään IFBB-kisalavalle.
Koska valmentajani on nyt estynyt, seuraaviin kisoihin minut valmentaa huippulahjakas rautainen alan ammattilainen Risto Santala. Olen kuullut Ristosta jo vuosia ainoastaan pelkkää hyvää ja kaikki fitness kollegani, urheilijaystäväni sekä alan ammattilaiset ylistävät hänen ammattitaitoaan. Olen erittäin iloinen, että olen jälleen erittäin osaavissa käsissä!!
Tämän viikon olen tutustunut uuteen hyvin erilaiseen treeniohjelmaan sekä uuteen ruokavaliooni, jotka Risto on minulle tarkkaan räätälöinyt. Molemmat ohjelmat ovat hyvin erilaisia mihin olen tottunut, joten kaikki tämä tuntuu taas todella mielekkäältä kun taas oppii niin paljon uusia asioita lajista sekä ennenkaikkea itsestään ja kehostaan!
Urheilu on minulle kuin ilma jota hengitän, lähes yhtä tärkeä. Olen enemmän kuin innoissani taas uudesta haasteesta ja niin

image

image

image

imageiloinen sekä kiitollinen, että minulla on jälleen niin rautaisia ammattilaisia tukemassa matkaani kohti omia tavoitteitani ja saan tehdä asioita mistä nautin❤️❤️
Fitness tulee näkymään elämässäni entistä enemmän. Olen syksyllä mukana mm. erilaisissa hyvinvointitapahtumissa sekä Original Old’s Gym Power Camp-leirillä leirinvetäjänä.
Toivon, että tulevaisuudessa innostan muitakin löytämään liikkumisen ilon ja sitä kautta saamaan paljon iloa elämään❤️

Seuraavat tavoitteet!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta
Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta