Hyödynnä triplabonus
+ 50 ilmaiskierrosta

Kirsikka tarjoaa sinulle tänään maukkaat edut.

  1. Avaa uusi pelitili Kirsikka-kasinolle.
  2. Talleta 10-50€, niin saat summan pelitilillesi kolminkertaisena.
  3. Kaupan päälle pääset pyörittämään 50 ilmaiskierrosta.

Kirsikan asiakkaana tarjolla on lisäksi joka kuukausi yli 3000 ilmaiskierrosta.

Kohti uusia haasteita..;)

Edellisten kisojen jälkeen palautuminen otti todella oman aikansa ja annoin kropalle sen mitä se vaati, lepoa ja aikaa. Välillä jo huolestuin tässäkö nyt menetin kipinän treenaamiseen, sillä treeni ei yksinkertaisesti vain maistunut ja kroppa oli todella väsynyt! Urheilu on aina ollut mulle suuri intohimo sekä henkireikä. Huoli oli kuitenkin turha, sillä jokin aika sitten huomasin, että kun kroppa oli ottanut aikansa ja saanut kaikessa rauhassa palautua, uusi treeni-into oli kuin huomaamatta syttynyt ja myös palo kohti uusia tavoitteita ja haasteita sen mukana! Siihen liittyen mulla onkin uutisia.. Mutta koska huomenna on aikainen herätys, teen aiheesta ja uusista tuulista teille ihan oman postauksen jo ihan lähipäivinä..;) joten pysykää kuulolla!

Tuleva viikonloppu menee Helsingissä Car Babe 2016-finalistien kanssa kalenteri-& promokuvauksissa, tulossa siis varmasti upea viikonloppu upeiden tyttöjen sekä tiimin kanssa!

Tänään minulle tuli pieni joulu näin keskellä kesää, kun posti toi Fit4Youn paketin, jossa oli taas parhaita treeniuutuuksia sekä alhaalla kuvissa mun uudet suosikit!!
Versa Gripsit, joita ilman en enää tästä päivästä lähtien treenaa! Olen kuullut treeniystäviltäni niin paljon pelkkää hyvää näistä ja vihdoin sain nämä nyt tehostamaan mun omiakin treenejä!
Lisäksi 6-pack Voyager backbag, joka on kuin tehty mulle! Reissaan työni puolesta jatkuvasti ja tässä repussa kulkee niin treenikamat kuin eväät kätevästi samassa laukussa! En tiedä miten olen pärjännyt ennen ilman tätä??
Alla vilahtaa myös syötävän pinkki Better Bodies treenikassi joka on päivittäin käytössäni, sekä Better Bodies treeniasu.
Mm. parhaat treeniasut, treenivarusteet ja kaikki mitä treeneissäsi tarvitset voit tilata osoitteesta www.fit4you.fi
Nopea toimitus!

image

image

image

image

Kohti uusia haasteita..;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta
Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta