Ota 500 ilmaiskierrosta

Uunituore JustSpin juhlii uskomattomalla tarjouksella!

  1. Avaa pelitili JustSpiniin.
  2. Talleta koodilla BONUS1 vähintään 25€ ja saat 500 ilmaiskierrosta + talletuksesi tuplataan.

Esimerkiksi 25€ talletus antaa sinulle 50€ pelirahaa + 500 ilmaiskierrosta Super Joker -peliin!

Reiki 2-kurssi suoritettu!

Henkisen hyvinvoinnin tärkeys on vuosien myötä korostunut entistä enemmän. Haluan voida hyvin fyysisesti, mutta ennenkaikkea henkisesti. Henkinen hyvinvointi vaikuttaa ihan kaikkeen mitä teet, mihin ryhdyt, mitä sinusta välittyy sekä heijastuu ympärillä oleviin ihmisiin ja kuinka sinä itse voit.

Jokin aika sitten kävin täällä Tampereella Matti Porkan sekä Lotta-Josefiina Mansikan reiki 1-kurssin ja se oli parasta mitä pitkään aikaa olin kokenut. Koin ikäänkuin pienen herätyksen. Ajatusmaailmani muuttui paljon ja ajatuksistani tuli entistä puhtaammat, oikean ja väärän ero korostui entisestään. Elämässäni korostui myös kuinka kaikesta negatiivisesta tulee päästää irti ja lisätä kaikkea positiivista. Sama koskee myös omia ajatuksia. Kaikessa ikävässäkin mikä elämässä tulee vastaan, pitäisi opetella pyrkiä näkemään se positiivinen puoli. Eikä menneeseen saa jäädä rypemään. Opin, että vaikka joku olisi kohdellut sinua elämässäsi kuinka väärin tai julmasti, on sinun itsesi takia tärkeä antaa heille anteeksi. Katkerana ja vihaisena kannat mukanasi negatiivista energiaa, mikä on vain ja ainoastaan sinua itseäsi kohtaan väärin. On parempi hyväksyä menneet ja antaa anteeksi, ei muiden vaan sinun itsesi vuoksi. Kun ympäröi itsenä positiivisuudella ja hyvällä, voi itsekin henkisesti paremmin.

Reiki on energiahoitoa ja luonnollisen parantamisen menetelmä. Sitä on tehty uskonnosta riippumatta eri maissa ja kulttuureissa jo tuhansia vuosia. Suomeen se on tullut vasta 1980-luvulla.

Reiki 2-kurssilla kerrattiin vanhaa sekä opiskeltiin aiheesta paljon uutta. Opittiin tekemään myös mm. kaukoparannusta.

Jos ihmiset ymmärtäisivät kuinka energia todella vaikuttaa kaikkeen, he kiinnittäisivät enemmän huomiota lähettävätkö itse kanssaihmisiin negatiivista vai positiivista energiaa ja kumpaa he itsessään haluavat kantaa ja vaalia. Liika negatiivisuus ja raskaat asiat mitä moni mukanansa kantaa, voi myös todella tuoda fyysisiä oireita ja sairastuttaa. Kun puhdistaa itsestään ja ajatuksistaan kaiken negatiivisen tai edes pyrkii siihen, on ihmisen hyvä olla omassa kehossa omien ajatustensa kanssa, voida hyvin. Kaikkihan tiedämme,image että hyvä tuo hyvää. Ollaan hyviä toisillemme mutta ennenkaikkea myös itsellemme. Opetellaan arjessamme näkemään toisissamme ulkokuoren sijaan se sisäinen kauneus. Hyväksymään muut sekä itsemme juuri sellaisina kuin olemme.

Hyvää energiaa ihan jokaisen päivään❤️

Reiki 2-kurssi suoritettu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *