Ota 500 ilmaiskierrosta

Uunituore JustSpin juhlii uskomattomalla tarjouksella!

  1. Avaa pelitili JustSpiniin.
  2. Talleta koodilla BONUS1 vähintään 25€ ja saat 500 ilmaiskierrosta + talletuksesi tuplataan.

Esimerkiksi 25€ talletus antaa sinulle 50€ pelirahaa + 500 ilmaiskierrosta Super Joker -peliin!

Paluu kisamatkalle

Lupasin kirjoitella lisää Italian kisamatkastani kun voimat kisoista hieman palautuisivat ja näin kauan siihen meni! Sitä väsymyksen määrää kisojen jälkeen ei voi sanoin kuvailla, ellei itse ole kulkenut tuota matkaa sinne kisalavalle. Täytyy sanoa, että oli jälleen upea kokemus koko reissu!! On ihan eri tehdä oikea kisamatka, kuin ajaa kotoa pari tuntia toiseen kaupunkiin, heittää kisat ja ajaa takaisin kotiin. Kisamatkoista kokonaan toiseen maahan saa niin paljon enemmän elämyksiä, kokemuksia ja muisteltavaa, että matka kisalavalle tuntuu niin paljon palkitsevammalta.

Vaikka nuo kahden päivän kisat on sinällään erittäin rankat. Kaikkien nesteiden nauttiminen lopetetaan kisoja edeltävänä päivänä ja kunnolla saa juoda vasta kun molemmat kisapäivät on takanapäin. Koska kisatapahtuma on suuri ja isoja joukkueita ja suuri määrä kilpailijoita on tullut eri puolilta maailmaa ja on monta eri sarjaa, kisapäivät venyy myöhään iltaan. Siinä oppii viikonlopun aikana arvostamaan juomavettä ihan eri tavalla! Kun sunnuntaina saa kisojen jälkeen juoda kylmää vettä, se maistuu niin hyvälle että meinaa päästä itku!!

Meillä oli taas aivan mahtava porukka kisailemassa ja kannustamassa meitä Suomalaisia. Ensimmäistä kertaa aikuisiällä olen tämän meidän tiimin kautta nähnyt mitä se todellinen tiimityö todella on! Vilpitöntä ja aitoa yhdessä tekemistä ja toisiaan kannustamista. Jokainen tietää, mitä se lavalle nouseminen todella vaatii ja jokainen kannustaa ja konkreettisesti auttaa toisiaan matkan loppuun asti.

Näin myös hyvin läheltä lajin hurjan puolen. Kun lavalla kovan luokan sarjassa eräältä kisaajalta lähti taju ja lääkintämiesten avulla virkottuaan jatkoi sinnikkäästi line upiin poseeraamaan. Lääkintämiehet jouduttiin hetken kuluttua hälyttämään uudelleen vielä takahuoneeseen.

Meidän Suomi joukkueessa eräälle kisaajalle kävi niin, että punnitsemisessa todettiin painoa olevan vajaa kilo liikaa ja koska säännöistä ei tingitä, sitä piti saunoa monta tuntia pois. Olen aina tiennyt, että punnituksissa vastaavia yllätyksiä on tullut kautta aikojen ja saunominen on lajin ikivanha kikka poistaa viimeisetkin nesteet, mutta oli hurjaa katsoa niin läheltä kun itsellä oli nestehukka jo ilman saunomistakin. Tässä näkee hyvin läheltä kuinka suurella intohimolla jokainen lavalle tähtäävä tätä hommaa tekee! ja kuinka kovan työn se lavalle nouseminen todella vaatii! Joskus kuullut tämän olevan jonkun mielestä vain ”pikku puuhastelua”. Tuollaista voi mielestäni sanoa vain joku, joka ei lajista oikeasti tiedä tai ole itse kulkenut tuota matkaa.

Kisaajia on eri puolilta maailmaa kaiken ikäisiä ja kaiken kaikkiaan ihmisenä hyvin erilaisia, mutta tämä laji todella yhdistää kaikkia ja on ollutkin suuri rikkaus saada tutustua hyvin erilaisiin, mutta niin saman henkisiin ihmisiin ja saada lajin parista ihan sydänystäviä.

Kisojen jälkeen jäi aikaa tutustua myös hieman kaupunkiin. Käytiin uima-altaalla sekä shoppailemassa ja ennenkaikkea syömässä hyvää ruokaa ja nauttimassa Italialaista jäätelöä sekä muita paikallisia herkkuja.

Kisamatkasta jäi erittäin hyvät fiilikset ja MM-sijoitukseenikin olin lopulta tyytyväinen. Tätä kisamatkaa muistelen lämmöllä vielä pitkään❤️

image image image image image image image image image

Paluu kisamatkalle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *