50 KIERRÄTYSVAPAATA
ILMAISKIERROSTA GEMIXIIN

  1. Siirry Otto Kasinolle.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat nyt 50 ilmaiskierrosta Gemixiin.

Ilmaiskierroksissa ei kierrätysvaatimusta!

Kisaväreistä

imageKisaväri on yksi lajin kauhistus. Monissa kommenteissa aina kauhistellaan juuri tuota väriä, mutta hei, niin kauhistelee kisaajatkin! Ensiksikin on kova homma levittää maalitelalla väriä useita päiviä ennen kisoja, eikä kisaajat pidä väriä yhtään sen luonnollisempana kuin muutkaan:D Lisäksi väriä saattaa jäädä vaatteisiin, joten kisa aikaan käytän vain löysiä vähän huonompia vaatteita ja sänky pitää vuorata lakanoilla, jotka voi kisojen jälkeen surutta heittää pois, samoin pyyhkeet. Mutta jokainen ymmärtää, että väri kuuluu isona osana lajiin. Toisaalta kun värinlevitys alkaa, tietää että viimeiset metrit on enää käsillä ja värin levitys nostattaa sitä kisafiilistä!:))

Väriä käytetään korostamaan lihasten erottuvuutta. Vaikka väri on todella huomiota herättävän tumma, kisalavalla valot syövät väriä, eikä väri ole enää lavalla yhtään niin hurja!

Kisavärejä on erilaisia. Itse olen alusta asti käyttänyt ProTan-väriä, jota voi tilata osoitteesta www.fit4you.fi , heiltä saa myös sarjaan kuuluvan öljyn, bikiniliiman ym!!

Nykyään on myös poispestäviä kisavärejä, jotka levitetään ennen lavalle menoa ja pestään kisan jälkeen pois, mikä on se kaikista helpoin vaihtoehto. Edellisellä kisamatkallani Albaniassa sattui kuitenkin tapaus, jonka vuoksi päädyin tälläkin kertaa tuttuun ja turvalliseen ProTaniin. Kisalavan takahuoneessa minulta tultiin kysymään missä sarjassa minä kisaan. Vastasin että alle 165cm. Meni noin minuutti kun käsilleni ja vatsalleni tultiin heittämään pieni mukillinen vettä! En osannut tilanteessa jäädä kuin ihmettelemään mitä juuri äsken oli tapahtunut!? Jos olisin käyttänyt poispestävää kisaväriä, värini olisi ollut pilalla, mikä olisi vaikuttanut ratkaisevasti pisteisiini, mutta ProTan jota minulla oli, käytännössä vain kuluu pois, eikä mennyt miksikään. Tapahtuneesta parin minuutin kuluttua pitikin mennä jo lavalle. Sabotointiyritys ei siis onnistunut.

Yleisesti ottaen takahuoneessa on aina äärimmäisen hyvä henki ja kilpailijat hymyilee ja juttelee toisilleen, oli sitten mistä maasta ja sarjasta tahansa. Mutta sain huomata, että valitettavasti ikäviä poikkeuksiakin näköjään on.

Kisavärin huono puoli on se, että se todella vain kuluu pois. Mutta kuorinnalla, saunomisella ja sienipesulla sekä runsaalla kosteuttamisella voi värin poistoa nopeuttaa.

Tälläkertaa oli kokoajan levollinen mieli kun tiesi, että kisavärini todella kestää, kiitos Fit4You!
image image

Kisaväreistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *