Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

  • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
  • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
  • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Kulttuuria

Törmään jatkuvasti ihmisten erilaisiin ennakkoluuloihin ja yksi niistä on ollut ihmisten hämmennys kerta toisensa jälkeen, kun he kuulevat kuinka suunnattomasti minua kiehtoo kaikki vanhanaikainen. Keikkamatkoilla en saa milloinkaan tarpeekseni ihailla vanhoja ohikiitäviä postikorttimaisemia, vanhoja rakennuksia tai heinälatoja. Kaikki se kiehtoo ihan suunnattomasti ja kollegat, joiden kanssa olen Suomea kiertänyt, tietävät kuinka voisin ihailla vanhoja puisia heinälatoja tuntikausia!! Välillä on pitänyt kääntää keikka-auto ympäri ja jäädä ihailemaan tai kuvaamaan vanhoja rakennuksia sekä latoja. Olen aivan hulluna myös kaikkiin vanhoihin mustavalkoisiin Suomi-filmeihin. Hilja Maitotyttö ja muut ovat olleet suosikkejani aivan pikkutytöstä asti ja ovat edelleen. Antiikkiset esineet herättävät myös mielenkiintoni.

Tänään olin hyvän ystäväni kanssa lounaalla, jonka jälkeen kävelimme sattumoisin Amurin Työväenmuseokorttelin ohi. Ihailin vanhaa miljöötä ja rakennusta ääneen, kun ystäväni alkoi kehua museota, sillä oli siellä useasti käynyt. Halusin myös ehdottomasti mennä käymään! Nyt ihan hävettää, ettei ole aikaisemmin tullut käytyä, vaikka asun niin lähellä. Paikka teki niin syvän ja lähtemättömän vaikutuksen, että haluan mennä sinne pian uudestaan!! Ja varmasti vielä monta monta kertaa. Kuvat eivät anna oikeutta sille tunnelmalle, joka museossa vallitsi. On kuin olisi sukeltanut ajassa taaksepäin ja pystyi lähes aistimaan elämän, jota on siihen aikaan eletty. Ihan mieletön paikka!!

Kisojeni jälkeen haluan mennä nauttimaan lounaan sekä kakkukahvit museon yhteydessä pidettävään kahvilaan. Kahvin tai lounaan voi nauttia museon tunnelmallisella takapihalla tai aitassa. En malta odottaa!

Juuri tällainen arjen irtiotto fitness kuplasta teki erittäin hyvää! Suosittelen käymään, pääset hetkeksi pois kaikkea tätä päivää, nimittäin tuossa paikassa on tunnelmallista taikaa!image

image image image image image image image image

 

 

Kulttuuria

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!