50 KIERRÄTYSVAPAATA
ILMAISKIERROSTA GEMIXIIN

  1. Siirry Otto Kasinolle.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat nyt 50 ilmaiskierrosta Gemixiin.

Ilmaiskierroksissa ei kierrätysvaatimusta!

Näin onnistut!

imageimage
image
image

Kisadieettiä voi verrata ainakin omalla kohdallani raskauteen; mieliala vaihtelee, on nälkä, väsy ja mieli on herkässä. Toisina päivinä näkee oman kehityksen ja fiilis on loistava, mutta tulee myös niitä päiviä kun tuntuu, että kaikki työ on ollut turhaa, omaa kehitystä ei yhtäkkiä näe, on nälkä ja väsy.. Tänään tuli tämän dieetin ensimmäinen romahdus, tuntui ettei tässä hommassa ole mitään järkeä, nälkä vaivaa ja tuntuu kuin kunto junnaisi paikallaan, vaikka juuri eilen se tuntui menneen hurjasti eteenpäin. Näin se mieli temppuilee ja heikkoina hetkinä se tahdonlujuus punnitaan. On sitten kisadieetillä tai laihdutuskuurilla, tuntemukset on varmaan samankaltaisia; on hyviä ja huonoja päiviä. Niinpä päätin tehdä postauksen kuinka vältät sudenkuopat matkalla kohti kisakuntoa tai rantakuntoa!

-Muista miksi aloitit! Tavoitteisiin pääseminen vie aikaa, mutta lopettaminen ei nopeuta sitä!

-Älä venytä ruokailujen väliä niin, että nälkä pääsee kasvamaan ylitsepääsemättömäksi, silloin on riski, että nälkä saa sinusta yliotteen ja repsahduksen vaara on suurin.

-Suunnittele ja valmista seuraavan päivän ruokailut valmiiksi, näin vältät ruoka-aikojen venymisen.

-Syö joka aterialla proteiinia, minimoi hiilarit. Proteiini pitää näläntunteen kauemmin poissa.

-Pureskele ruoka aina kunnolla, älä hotki!

-Pidä aina täytetty vesipullo mukanasi ja juo paljon! Vesi kiihdyttää aineenvaihduntaasi, puhdistaa kehoa sekä myös täyttää ja vie pikkunälän tunnetta pois. Veteen saat myös makua lisäämällä siihen esim. Sitruunan tai kurkun viipaleita.

-Jos olet oppinut palkitsemaan itsesi herkuilla, opettele tavasta pois ja palkitse itsesi esim. uusilla vaatteilla tai hemmottelulla. Hieronta on paljon parempi palkinto kuin hetken sokeriähky!

-Kerro tavoitteistasi muille. Läheiset kannustavat heikkoina hetkinä!

-Yksi hyvä motivointikikka on katsoa ohjelmia tai kuvia, jotka motivoi. Katso tv-ohjelmia, missä ihmiset tekevät suuria elämäntapamuutoksia, näe heidän uskomattomia tarinoitaan onnistumisista. Tai aseta esim. jääkaapin oveen valokuva kunnosta jota tavoittelet tai mikä sinua motivoi. Aina kun tekee mieli repsahtaa, katso ohjelmia tai kuvia ja mieti kumpaa haluat enemmän; onnistua tavoitteessasi vai sitä suklaapatukkaa?

-On elin tärkeää, että kaikki mitä elämässäsi teetkin, teet itsesi takia, et muiden!! Mutta luovuttamisen hetkellä tämäkin toimii motivaattorina; Mieti kuinka mahdollinen vihamiehesi nauttisi jos epäonnistut. Haluatko suoda sen ilon?

-Nälän yllättäessä keksi tekemistä; siivoa, ulkoile, soita kaverille, puuhastele. Näin unohdat näläntunteen.

-Päätä onnistua!!

-Ota kehityskuvia! Vaikka aluksi ei tee mieli kuvata kroppaa bikineissä, matkan varrella juuri nuo kuvat kertovat kuinka paljon olet kehittynyt! Vaaka ei näytä aina koko totuutta ja itse sitä muutosta ei valitettavasti näe vaikka kehitystä olisikin tullut hurjasti. Kuvien avulla pystyt heikkoina hetkinä seuraamaan kuinka paljon tuloksia on tullut!

-Ole itsellesi armollinen ja hyvä. Kun aidosti kehut ja kiität itseäsi ja sinulla on hyvä olla, haasteet on helpompi kohdata. Jos mielesi on valmiiksi negatiivinen, repsahduksen riski on myös suurempi.

-Hakeudu positiivisten ihmisten seuraan, positiivisuus motivoi ja kannustaa sinua huomaamattasi.

-Jos mielesi tekee repsahtaa, tee päätös, että vasta seuraavan aterian jälkeen saat repsahtaa. Todennäköisesti silloin ei enää tee mieli repsahtaa.

-Jos repsahdit, älä rankaise itseäsi lopettamalla vaan mieti mikä sai sinut repsahtamaan? Tee heti uusi päätös onnistua.

-Kulje matka yhdessä jonkun kanssa. Fitness urheilijatkin pitävät tiimipäiviä ja yhteisiä treenipäiviä, jotka motivoi pitkäksi aikaa! Dieetillä on myös kiva vaihtaa ajatuksia jonkun kanssa, jolla on tai on ollut samoja kokemuksia.

-Muista kuinka onnekas olet, että saat tehdä asioita mistä nautit. Olet terve ja saat nauttia liikunnan ilosta.

-Muista lepo. Lihakset kasvaa levossa. Lisäksi väsyneenä asiat näyttää huonommilta mitä ne yleensä onkaan. Levänneenä oman kehityksen näkee huomattavasti helpommin:)

-Muista, että kaikki mikä tulee helposti, ei ole tavoittelemisen arvoista!

– Ei se päämäärä vaan se matka. Nauti!!❤️

Näin onnistut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *