Big Brother ilmaisveto
+ 10 ILMAISKIERROSTA
STARBURSTIIN

  1. Avaa pelitili Betssonille.
  2. Talleta vähintään 10€-100€ ja tuplaa talletuksesi.
  3. Saat heti 10€ ilmaisvedon BB Suomi -kohteisiin.
K18. Pelaa vastuullisesti. www.peluuri.fi

Ei kiitos kuville!!

Sitä on näköjään ihmisillä mitä ihmeellisempiä perverssioita.

Minulle on taannoin lähetetty kuvia, joissa esitellään eri kuvakulmista otettuja miehisiä mittoja, yleensä vieläpä lähikuvina. Nämä kuitenkin loppuivat kuin seinään kun julkisesti lupasin julkaista jatkossa jokaisen kuvan! Nyt olen kuitenkin pitkästä aikaa saanut taas postia. Tälläkertaa videon, jossa joku pervo hoitelee itseään ja on tämän ilon halunnut jakaa kanssani! Tiedän, että en ole ainoa julkisuuden henkilö, joita tällaisilla kuvilla ja videoilla lähestytään, enkä varmasti viimeinen. Näistä on useasti puhuttu ihan avoimesti mediassa.

Mutta kysymys kuuluukin että Miksi? Miksi joku haluaa lähettää tällaisia kuvia itselleen täysin tuntemattomille henkilöille? Ventovieraille ja jopa parisuhteessa eläville?? Joskus jopa parisuhteessa elävät lähettävät näitä!! Pistää tosissaan miettimään mikä ihmisiä vaivaa?? Kuvitteleeko tällaisten kuvien tai videoiden lähettäjät, että kuvien saaja jotenkin ehkä syttyy heidän otoksistaan? En tietenkään voi puhua kuin omasta puolestani ja ihmisten, joiden kanssa olen aiheesta keskustellut. Mutta minua ja tähän mennessä ketään kenen kanssa olen aiheesta keskustellut, tällaiset kuvat ja videot EIVÄT SYTYTÄ vaan kuvottaa, oksettaa ja ihmetyttää. Jopa säälittää.

Kukaan ei saa sulkaa hattuun sillä, että ahdistelee toista ihmistä seksuaalisesti. Seksuaalinen häirintä ei ole hyväksyttävää missään muotoa! On ok lähetellä kuvia ja videoita VAIN, jos siihen kysyy luvan ja toinen osapuoli niitä todella haluaa saada katseltavakseen. Kaikki maan ja taivaan väliltä on mielestäni tosi ok, jos se on molemmille osapuolille ok. Mutta EI NÄIN!!

Internet on täynnä kaikkea maan ja taivaan väliltä, luulisi että jokainen saisi omiin tarpeisiinsa tarpeekseen. Mikä ihmisiä vaivaa kun tuntuu että tänä päivänä ei mikään enää riitä?!

Monilla on käsitys, että julkisuuden henkilöt ovat vapaata riistaa kaikessa ja kaikkialla, ”kun ovat kerran julkisuuteen lähteneet”. ”Kun leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön”-olkoon molemminpuolista, sillä tulen jatkossa julkaisemaan säälimättä jokaisen videon ja kuvan lähettäjän henkilöllisyyden kera!

Aurinkoista viikkoa!:)

Kuva: Veli-Veikko Elomaa

image

 

Ei kiitos kuville!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *