50 KIERRÄTYSVAPAATA
ILMAISKIERROSTA GEMIXIIN

  1. Siirry Otto Kasinolle.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat nyt 50 ilmaiskierrosta Gemixiin.

Ilmaiskierroksissa ei kierrätysvaatimusta!

Uuden opiskelua ❤️

Liikunta on mulle intohimo ja haluan kehittyä fyysisesti. Tällähetkellä treenaan intohimoisesti kesäkuun kisoihin.

Kuitenkin jo pitkään olen halunnut kehittyä myös henkisesti, sillä elämä on opettanut valtavasti ja olen pikkuhiljaa alkanut ymmärtää, että täällä ollaan kasvamassa ja oppimassa. Itse olen vilpittömästi kiitollinen elämäni jokaisesta vastoinkäymisestä, sillä juuri ne vaikeimmat ajat on pakottanut nöyrtymään ja tehnyt minusta sen kuka nyt olen.

Olen myös ymmärtänyt kuinka suuri merkitys omalla henkisellä hyvinvoinnilla on kaikkeen. Ennen saatoin olla hyvinkin pitkävihainen ja jopa katkera jos itseäni kohtaan on toimittu väärin. Nykyään tiedän, että ihmiset jotka haluaa satuttaa toista, eivät ole sen arvoisia, että kantaisit vihaa ja sitä kautta huonoa energiaa itsessäsi. Liian moni katkeroituu ja kantaa vihaa mukanaan ja purkaa sen sitten ehkä ihan huomaamattaankin kanssaihmisiin. Ihmisten huonovointisuuden voi nähdä kun lukee keskustelupalstoja, jotka on täynnä negatiivisia kirjoituksia. Tai kun katselee vastaantulijoita, joista vain harva ottaa katsekontaktia  muihin kanssaihmisiin ja hymyilee.

Olen sitä mieltä ,että kaikki lähtee meistä sisältä päin. Kun ihminen voi hyvin henkisesti, se vaikuttaa kokonaisvaltaisesti kaikkeen.

Päätin perehtyä tähän henkiseen hyvinvointiin perusteellisemmin ja nyt olen virallinen reikihoitaja:) Syksyllä jatkan alan opiskelua mahdollisesti vielä lisää. En voi parantaa maailmaa, mutta voin opetella olemaan parempi minä ja toivottavasti auttaa myös muita voimaan hyvin. ❤️

 

Kuva: Veli-Veikko Elomaa

image image

Uuden opiskelua ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *