Aloita kasinoseikkailu Casumolla!

Talleta 25€ ja saat 75€ pelirahaa sekä 200 ilmaiskierrosta!

  1. Siirry Casumon sivulle.
  2. Ensimmäinen talletuksesi kolminkertaistetaan 25€ -> 75€.
  3. Saat lisäksi 200 ilmaiskierrosta Starburstiin.

Irti arjesta

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

image
imageimage image image
Oltiin viikonloppuna perheen kanssa Naantalin kylpylässä rentoutumassa. Irtiotto arjesta tuli todella oikeaan aikaan ja tarpeeseen ja akut on nyt ladattu! Naantalin kylpylä osoittautui ihan loistavaksi valinnaksi pienelle irtiotolle, lapset nauttivat ja aikuiset nauttivat. Puitteet olivat todella upeat! Yövyimme Spa Residence-sviitissä, josta oli upea merinäköala, oma sauna, kylpyamme, sekä useampi huone. Ruoka ja palvelu oli erittäin hyvää ja allas osastolla viihdyimme viikonlopun aikana useampaan otteeseen koko perhe. Mieleenpainuva reissu myös siksi, että Jake poikani oppi uimaan!

Sunnuntaina aamiaisen jälkeen sain nauttia kylpylän Spa-hemmottelusta; Kuumakivihieronnasta. Hoito oli ihan taivaallinen❤️ Suosittelen lämpimästi kaikille. Etenkin kiireisen arjen keskellä pieni itsensä hemmottelu on paikallaan.  Olen viimeaikoina panostanut kaikenlaiseen kehonhuoltoon ja treeni kulkee ihan erilailla kun muistaa palkita kroppaa ja mieltä. Mikä siinä onkin, että itseään laiminlyö niin helposti. Haastan kaikki panostamaan itseensä enemmän, se maksaa itsensä kyllä takaisin. Kuumakivihieronta on sekä kehon että mielen kokonaisvaltainen ihana hemmotteluhoito.

Kaikinpuolin pieni loma Naantalin kylpylässä oli enemmän kuin onnistunut ja nyt paluu arkeen taas maistuu. Kesällä pakko päästä uudestaan!❤️

 

(Kuvat minun kotialbumista sekä Naantalin kylpylän sivuilta.)

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Irti arjesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!
Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!