Talletuksen tuplaus +
120 ilmaiskierrosta

Cashmiolla on uusille pelaajille huipputarjous: 20-100€ talletus tuplataan + saat 120 ilmaiskierrosta!

  1. Avaa uusi pelitili Cashmiolle, niin saat heti 20 ilmaiskierrosta.
  2. Tee 20-100€ suuruinen talletus, niin saat tuplasti pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pelitilin avaamisesta saatavat 20 ilmaiskierrosta ovat ”Aloha! Cluster Pays”-peliin. Talletuksesta saatavat 100 ilmaiskierrosta annetaan ”Spinions Beach Party”-peliin.

Irti arjesta

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

image
imageimage image image
Oltiin viikonloppuna perheen kanssa Naantalin kylpylässä rentoutumassa. Irtiotto arjesta tuli todella oikeaan aikaan ja tarpeeseen ja akut on nyt ladattu! Naantalin kylpylä osoittautui ihan loistavaksi valinnaksi pienelle irtiotolle, lapset nauttivat ja aikuiset nauttivat. Puitteet olivat todella upeat! Yövyimme Spa Residence-sviitissä, josta oli upea merinäköala, oma sauna, kylpyamme, sekä useampi huone. Ruoka ja palvelu oli erittäin hyvää ja allas osastolla viihdyimme viikonlopun aikana useampaan otteeseen koko perhe. Mieleenpainuva reissu myös siksi, että Jake poikani oppi uimaan!

Sunnuntaina aamiaisen jälkeen sain nauttia kylpylän Spa-hemmottelusta; Kuumakivihieronnasta. Hoito oli ihan taivaallinen❤️ Suosittelen lämpimästi kaikille. Etenkin kiireisen arjen keskellä pieni itsensä hemmottelu on paikallaan.  Olen viimeaikoina panostanut kaikenlaiseen kehonhuoltoon ja treeni kulkee ihan erilailla kun muistaa palkita kroppaa ja mieltä. Mikä siinä onkin, että itseään laiminlyö niin helposti. Haastan kaikki panostamaan itseensä enemmän, se maksaa itsensä kyllä takaisin. Kuumakivihieronta on sekä kehon että mielen kokonaisvaltainen ihana hemmotteluhoito.

Kaikinpuolin pieni loma Naantalin kylpylässä oli enemmän kuin onnistunut ja nyt paluu arkeen taas maistuu. Kesällä pakko päästä uudestaan!❤️

 

(Kuvat minun kotialbumista sekä Naantalin kylpylän sivuilta.)

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Irti arjesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!