50 KIERRÄTYSVAPAATA
ILMAISKIERROSTA GEMIXIIN

  1. Siirry Otto Kasinolle.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat nyt 50 ilmaiskierrosta Gemixiin.

Ilmaiskierroksissa ei kierrätysvaatimusta!

Bailandooo

image image image image imagePerjantaina keikkailtiin Lappeenrannan Amarillossa Paradision kanssa, jonka moni varmasti muistaa Bailando-hitistä. Itse on tullut teininä kuunneltua Bailandoa jonkun verrankin, joten jälleen oli ilo päästä tekemään yhteistyötä artistin kanssa jonka musiikkia on itsekin kuunnellut. Paradision porukka oli todella miellyttävät uudet tuttavuudet, ja keikan jälkeen jämähdettiinkin bäkkärille, kun koko porukka ei malttanut millään lopettaa tarinoimista. On tärkeää etenkin lavalla, että henkilökemiat toimii. Yleisöön kyllä välittyy jos ei toimi.

Olen vuosien saatossa tehnyt usean eri ysäriartistin kanssa yhteistyötä, mm. Snap, Mr.President, Culture Beat, Living Joy, Dr.Alban, David Hasselhoff… Moni ajattelee, että työmme kiertää ympäri Eurooppaa eri artistien kanssa isoilla festareilla on ollut pelkkää glamouria. Täytyy sanoa, että vaikka suurin osa edellämainituista artisteista on aivan äärettömän ihania ihmisiä ja keikoille on aina ilo mennä, niin joukkoon mahtuu myös niitä joiden kanssa kiertämisestä on glamour kaukana. Toiset diivailee, vaatii esiintymispaikan henkilökunnalta erityiskohtelua ja jos ei sellaista saa, sen näkee ja kuulee ja tuntee nahoissaan kaikki. Olemme todistaneet suoranaisia raivokohtauksia jos esim. autonkuljettaja ei ole ollut lentokentällä heti vastassa vaan on pitänyt odottaa muutama minuutti. Siinä on lentokentällä vain samaan aikaan asioivatkin kuulleet kunniansa.. Tai jos on ruokien pöytiin tuominen ravintolassa kestänyt artistin mielestä liian kauan, tai aamiaisella väärää leipää, tarjoilijoita on monesti käynyt sääliksi. Olemme todistaneet myös artistien huonoina päivinä saamia raivokohtauksia jopa omille faneilleen. Ja todistaneet kuinka raivoissaan joku artisti on ollut jos joku ei ole tunnistanut häntä.

Välillä on ollut kiusallista seurata sivusta artistien diivailua ja täysin viattomiin kohdistuvia tunnepurkauksia, mutta kun monien eri artistien kanssa keikkailee paljon, on saanut kyllä myös nähdä ja kokea paljon. Onneksi lähes kaikki ovat olleet vain ja ainostaan ihania ja keikkailu heidän kanssa on ihan parasta:) Ehkä positiivisin yllätys tähän mennessä oli David Hasselhoff, joka oli erittäin miellyttävä herrasmies, vaikka diivailusta etukäteen varoiteltiin. Sellaisesta ei kuitenkaan ollut tietoakaan! Monesti ihmisten ennakkoluulot osoittautuvat aivan päinvastaisiksi.

ParadisioCrew kiittää Lappeenrantaa. Saa olla kiitollinen ja nöyrä, kun saa tehdä työtä mistä nauttii ja tutustua aivan äärettömän ihaniin ihmisiin ja tehdä mahtavia keikkoja<3

Hennan&Sofian keikka-asu www.hersecret.fi

Bailandooo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *