50 KIERRÄTYSVAPAATA
ILMAISKIERROSTA GEMIXIIN

  1. Siirry Otto Kasinolle.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat nyt 50 ilmaiskierrosta Gemixiin.

Ilmaiskierroksissa ei kierrätysvaatimusta!

Hemmottelua Divinossa

imageimage image image image

Käyn säännöllisesti Tampereella Hyvinvointistudio Divinossa huoltamassa kynteni ja vuorotellen käytän kynsissä joko ranskalaista manikyyriä tai sitten nuden väriä. Olen siis varmasti kynsitaiteilijalle tylsin mahdollinen asiakas, kun kynsiini ei voi koskaan käyttää sen suurempaa luovuutta. Tänään kuitenkin päätin rikkoa rajojani ja annoin Divinon ihanalle Janitalle täysin vapaat kädet ja hän sai suunnitella minun kynnet! Ja täytyy sanoa, että vaihtelu virkistää:)

Kiitos jälleen upeista kynsistä Janita<3

Ensi kerralla päädyn varmaan taas tuttuun ja turvalliseen ranskalaiseen manikyyriin, mutta kannattipas välillä rohkeasti kokeilla jotain ihan uutta mihin on tottunut, suosittelen muillekin! Näin pimeänä vuodenaikana pienilläkin asioilla saa kummasti unohdettua, ainakin hetkeksi, että lumet suli ja ulkona sataa taas vettä..! Hemmottele siis itseäsi ja kokeile rohkeasti uusia juttuja:)

Divinossa hemmottelussa jälleen perjantaina, silloin menen testaamaan ensikertaa kuivakuppausta! Olen kuullut sen olevan erittäin loistava tapa tehostaa hierontaa ja kuullut sen todella toimivan! Siitä siis lisää myöhemmin;)

 

Hemmottelua Divinossa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *