50 KIERRÄTYSVAPAATA
ILMAISKIERROSTA GEMIXIIN

  1. Siirry Otto Kasinolle.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat nyt 50 ilmaiskierrosta Gemixiin.

Ilmaiskierroksissa ei kierrätysvaatimusta!

Mikkelin Neito-2016

image

image

Eilen minulla oli jälleen ilo ja kunnia olla mukana tuomaroimassa Mikkelin Neito-kisoja, joista on muodostunut jo jokavuotinen odotettu tapahtuma. Oli ihana nähdä jälleen pitkästä aikaa muut tuomarit, kisojen järjestäjät; ystäväni ja kollegani jo vuosien takaa Nina Väisänen ja Terhi Immonen. Sekä viime vuoden voittaja ja tottakai kaikki upeat finalistit! Jälleen oli aivan upeita tyttöjä mukana tavoittelemassa tuota kirkkainta kruunua. Huikean illan päätteeksi Mikkelin Neidoksi-2016 kruunattiin valovoimainen Mira Pesonen.

Olen itse Car Babe-kisan tuottaja, lisäksi olen vuosien saatossa ollut mukana monissa eri kauneuskisoissa tuomaristossa, juontajana sekä esiintyjänä. Täytyy sanoa, että jokainen tyttö, joka lähtee kauneuskisoihin mukaan ja nousee lavalle elävän yleisön ja kaikkien niiden arvostelevien katseiden eteen, on voittaja. Jokainen. On ollut hienoa nähdä niin valtavasti rohkeita, itsensä ylittäneitä upeita nuoria naisia. Tuomarin tehtävä ei ole koskaan helppo. Voittajaa valitessa kokonaisuus kuitenkin ratkaisee. Ulkonäön lisäksi tuomarit hakevat iloista, reipasta, positiivista, hyvän ulosannin omaavaa, erilaisiin edustus-sekä promootiotehtäviin sopivaa tyttöä.

Kauneuskisat toimivat monille hyvänä ponnahduslautana ja niiden kautta saa usein paljon mielenkiintoisia työtarjouksia sekä unohtumattomia kokemuksia.

Kuvat: Mikko Rahikainen

Hennan mekko: www.hersecret.fi

image

image

image

image

image

 

 

 

Mikkelin Neito-2016

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *