Hyödynnä triplabonus
+ 50 ilmaiskierrosta

Kirsikka tarjoaa sinulle tänään maukkaat edut.

  1. Avaa uusi pelitili Kirsikka-kasinolle.
  2. Talleta 10-50€, niin saat summan pelitilillesi kolminkertaisena.
  3. Kaupan päälle pääset pyörittämään 50 ilmaiskierrosta.

Kirsikan asiakkaana tarjolla on lisäksi joka kuukausi yli 3000 ilmaiskierrosta.

Pieni shoppailutaivas ja tarjous lukijoille<3

Mulle on fitnessharrastuksen myötä korostunut vaatteiden mukavuuden tärkeys. Liikun paljon ja haluan, että vaatteet ovat menossa mukavat päällä, mutta samalla niiden pitää näyttää hyvälle. Mun henkilökohtainen shoppailutaivas on Body Action. Sieltä on joka kerta lähes mahdoton suoriutua tyhjin käsin ulos, mukaan tarttuu aina aivan ihania vaatteita ja milloin mitäkin urheiluun tai kisoihin liittyvää, vähintäänkin mun kestosuosikki etenkin kisadieeteeillä; täysin kaloriton mansikkahillo, jota laitan puuroon, rahkaan, proteiinipannareihin jne.

Treeneissä ja pitkillä keikkamatkoilla vaatteiden tulee olla rennommat, mutta myös kuvauksissa tykkään käyttää sporttisempaa lookia. Etenkin henkilöhaastattelu kuvauksissa haluan olla oma sporttinen itseni.

Korot tekevät sporttisesta setistä heti juhlavamman ja yhdistämällä sporttihousuihin juhlavamman yläosan ja korot, on sporttinen bilelook valmis. (Kuvissa mun päällä body actionin uusinta mallistoa)

Moni miettii näin joulun kynnyksellä kuumeisesti lahjaa läheisilleen. Lahjakortti Body Actioniin on varmasti monen muunkin kuin vain mun toivelahja; saman katon alta kun saa vaatteet treeniin, arkeen ja ainakin meidän treenaajien juhlaan:D

Nyt mulla onkin ilo ilmoittaa että koodilla HENNABDA15 saa BODY ACTIONILTÄ -15% alennuksen 31.1.2016 asti!!! Eli nyt kaikki shoppailemaan ensi vuoden treeniasut itselle ja läheisille ja ilahduttamaan pukinkonttiin!! Tarjous koskee myös lisäravinteita!!:)) (tarjous ei koske Gasp & Better bodies-valmistajien tuotteita tai jo alennettuja tuotteita eikä lahjakortteja.)

image
image image image


 

Pieni shoppailutaivas ja tarjous lukijoille<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta
Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta