Talletuksen tuplaus +
120 ilmaiskierrosta

Cashmiolla on uusille pelaajille huipputarjous: 20-100€ talletus tuplataan + saat 120 ilmaiskierrosta!

  1. Avaa uusi pelitili Cashmiolle, niin saat heti 20 ilmaiskierrosta.
  2. Tee 20-100€ suuruinen talletus, niin saat tuplasti pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pelitilin avaamisesta saatavat 20 ilmaiskierrosta ovat ”Aloha! Cluster Pays”-peliin. Talletuksesta saatavat 100 ilmaiskierrosta annetaan ”Spinions Beach Party”-peliin.

Iso Kiitos<3

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

image image imageNyt on palattu kisamatkalta kotiin ja on tullut aika kiittää kaikkia teitä ihania! Ensiksikin olen saanut ihan valtavasti tsemppausviestejä tutuilta, tuntemattomilta sekä alan konkareilta ja täytyy sanoa, että olen saanut niistä ihan valtavasti voimaa silloin kuin usko itseen on ollut koetuksella. Kiitos myös kaikista onnitteluista mitä on sadellut, olen liikuttunut kuinka te elätte hengessä mukana<3

Iso kiitos kuuluu valmentajalleni Tapani Tape Valkoselle sekä hänen vaimolleen Tiinalle<3 sekä koko meidän ihan mahtavalle Wabba tiimille. On suuri lahja saada tehdä tätä yhdessä tiiminä ja nähdä kuinka laji todella yhdistää. Yhdessä tekemistä, itkua, naurua, ylä-ja alamäkiä, iloa, vastoinkäymisiä, välittämistä, yhdessä onnistumista. Ikimuistoinen kisamatka aivan ihanien ihmisten kanssa<3

Upeat kisalookit sekä kuvauslookin matkallani minulle loihti ihana, lahjakas ja herttainen Sara Kutila.

Upeat kisabikinit minulle suunnitteli sekä valmisti The Look of Angels. Kiitos Michelle<3

Luottokampaajani Hanna/Koreus Tampere, saa hiukseni kisadieetilläkin voimaan hyvin ja loihti jälleen upean värin sekä leikkauksen!

Kiitos myös Maarit /Koreus Tampere; teiltä sai matkaan parhaat hiustenhoitotuotteet joissa ei laadusta tingitä ja Kevin Murphy-sarja on uusi ykkössuosikkini!

Upeat kisakynnet minulle teki ihana Janita/ Studio Divino Tampere.

Miia Malmi/Beauty Park piti huolen että jumit on auki, tulen taas pian käsittelyyn sillä kisajännitys sekä matkustaminen sai tän tytön taas jumiin.

Kuvausrusketukset Studio Feel It. Kiitos Niina ja Emma vuosien ammattitaidosta, on aina ilo tulla teille hemmoteltavaksi ja teidän aurinkoisuus tarttuu!<3

Toinen kotini ELIXIA Onkiniemi<3 Kiitos Minna ja koko Elixian ihan supermahtava henkilökunta!! On aina ilo tulla kuin toiseen kotiinsa ja nähdä aina myös tutut treenikaverit, jotka tsemppaa hyvinä kuin huonoina päivinä. Tätä salia en vaihda!

Kovan treenin ja oikean ruokavalion tukena minulla on käytössä parhaat SPORTSNUTRITION- lisäravinteet. Kestosuosikkini olen löytänyt tästä sarjasta.

Kiitos Hypoxi Tampere! Treenin tueksi testasin myös Hypoxi- kuuria, joka osoittautui erittäin tehokkaaksi ja miellyttäväksi hoitomuodoksi tehostamaan kisoihin valmistumisessa.

Super valkoisen hymyn minulle loihti Hammasklinikka Studio Dent Hyvinkäällä.

Kiitos myös ZeroPoint Compression, kisamatkallakin sain luottaa tuotteisiinne, enää en edes suostuisi matkustamaan ilman zeropoint Compression säärystimiä ja sukkia, ne todella toimii!

Baseativa Suomi; tyylikkäimmät ja laadukkaimmat treeniasut. Kuvia tulossa lähiaikoina;)

Daddy’ Girliltä upeat treeniasut, pipot ja trendikkäimmät treenikassit jotka kulki kisamatkallakin taas uskollisesti mukana!:)

Kiitos Selätin!

Kiitos The Look!

Ihonhoidossa parhaimmat tulokset takasi luotettavat ammattisarjat Thal’ion sekä Joe Blasco<3

Kiitos ihan kaikki jotka olette olleet matkassani mukana<3

Suurin Kiitos kuitenkin kuuluu perheelleni ja läheisilleni, teille jotka olette ollut läsnä koko tän matkan. Te tiedätte, että teen tätä rakkaudesta lajiin, ymmärrätte mitä tää vaatii, tiedätte että tää on iso osa mua. Aina tää ei ole helppoa. Silti ootte tukenut, kannustanut, kestänyt, auttanut, uskonut, pysynyt. Hyvinä ja huonoina. Sanat ei vaan riitä❤️

Joulukuun Hymystä voi lukea lisää mun kisamatkasta ja kuulumisia. Kiitos myös ihanat Laura Linna ja Kari Pekonen.image

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Iso Kiitos<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!