Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

  • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
  • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
  • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Vähiin käy ennen kuin loppuu

Täytyy sanoa, että elämäni tähän mennessä ylivoimaisesti rankin dieetti. En osaa sanoa miksi, ehkä se on monien asioiden summa. Olen samaan aikaan avannut kauneushoitolan Tampereelle The Lookin tiloihin, olen järjestänyt Car Babe-kauneuskilpailut, kiertänyt esiintymässä festareilla ja on ollut myös raskaita asioita käsiteltävänä. Toki omat haasteensa tuonut sekin että nyt meitä on 5-henkinen perhe kun aiemmilla dieeteillä meitä oli vain 3. Kaikenkaikkiaan todella kiireinen kesä ja syksy takana. Paljon uusia asioita tapahtunut, mutta silti tahto on ollut kokoajan niin kova, että sata lasissa on menty koko matka! Yhtäkään treeniä ei ole jäänyt välistä ja ruokavaliosta ei olla lipsuttu. Silti usko itseensä on välillä ollut koetuksella. Meni viikkoja kun kunto ei mennytkään eteenpäin kuten olin suunnitellut vaan junnasi paikoillaan. Aloin stressata asiaa ja kroppa sitten luonnollisesti reagoi stressiin! Kuuluu lajiin ettei kroppa toimi aina sinun tahtosi mukaan, tässä lajissa oppii todella ymmärtämään ettei ihminen ole mikään kone! Tässä kohtaa se lähimmäisten tuki on äärettömän tärkeää. Vasta kun työstin stressin pois, kunto menikin kuin itsellään yhtäkkiä hurjasti eteenpäin ja sen jälkeen kaikki on mennytkin niinkuin strömsössä. Vaikkakin väsymys on ollut ihan eri luokkaa mitä aiemmilla dieeteillä, mikä johtuu varmasti siitä että elämä on ollut niin hektistä nyt muutenkin. Viimeisen viikon olen päättänyt pyhittää vain itselleni ja perheelle. Vähän hemmottelua; huomenna tehdään kisakynnet, tiistaina kampaaja, kisavärin ja viimehetken hankintaa, pakkailua ja salilla kevyttä pumppailua sekä lepoa! Kisat on tuntunut kokoajan hyvin kaukaiselta ajatukselta ja tuntuu, että dieetti vain kestää ja kestää, mutta nyt on koittanut se kauan odotettu viimeistelyviikko kun aletaan kuoria esiin se The Kisakunto! Viikon päästä onkin aika nauttia kovan työnsä tuloksista ja nousta kisalavalle.

image image

 

Vähiin käy ennen kuin loppuu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *