Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

  • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
  • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
  • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Fitnesstä ja haastetta

Car Babe 2015-projekti onnistuneesti purkissa ja täytyy sanoa, että oli itsellekin aivan mieletön kokemus. Kaikki finaaliin tiensä raivanneet kerrassaan upeat tytöt ovat mielestäni kaikki voittajia. Rohkeita tyttöjä kaikki, jotka haastoivat itsensä ja tiedän että samalla energialla ja positiivisuudella mitä heillä kisoissa oli, he saavuttavat elämässään vielä vaikka mitä<3

Kisakiireiden jälkeen on aika taas keskittyä omiin kisahaasteisiin. Albanian kisamatkaan ei ole kuin alle 3viikkoa ja fiilikset vaihtelee joka hetki. Kuumeisesti odottaa, että aika menisi nopeasti ja on erittäin luottavainen, että viimeisellä viikolla kuoritaan tähän mennessä paras kisakunto esiin, kun taas toisella hetkellä iskee paniikki kun tajuaa ettei ole enää kuin alle kolme viikkoa ja sitä miettii kunpa aikaa olisi enemmän! Samat laidasta laitaan vaihtelevat fiilikset ollut jokaisen kisadieetin loppumetreillä ja sama juttu kuulemma monilla fitness-kollegoilla eli kuuluu ilmeisesti asiaan. Toisaalta ollut helpotus kun on ollut monta rautaa tulessa, kisadieetti on mennyt ikään kuin omalla painollaan eikä ole ehtinyt ajatellakaan nälkää ja viikot ja päivät kuluu vauhdilla. Car Babe finaalin jälkeen, kun ei enää ollut se ympäri vuorokautinen kiire, huomasi kuinka kova nälkä sitä iltaisin onkaan ja mielessä on yhtäkkiä vain ruoka! Toisaalta nyt ehtii taas nähdä vähän vaivaa omien aterioidensa valmistamiseen kun ei ole jatkuva kiire. Vaikka tässä vaiheessa ruoka on lähinnä vain polttoainetta, välillä on kiva panostaa siihen mitä syö.image imageimageimage image image

Ja koska menossa on samalla Metropolin Fitness Challenge, olen panostanut edelleen pääosin jalkatreenin. Tottakai treenaan myös yläkroppaa, mutta pääosin jalkoja sekä peppua! Peppuahan ei ole kisalavallekaan koskaan liikaa, joten peppuhaaste tuli oikeastaan sittenkin hyvään ajankohtaan, vaikka aluksi epäröinkin voinko keskittyä molempiin. Todellakin voin!

Aamulla oli Pispalan portaat jäässä, ulkona oli pakkasta! No, ainakin siellä herää hyvin:’D ja päivä lähtee käyntiin kun tehokkaan aamulenkin jälkeen saa kaurapuuroa, johon on sekoitettu munanvalkuaisia, päälle täysin kaloriton mansikkahillo; mun päivän suosikkiateria! Aamupalan yhteydessä otan joka aamu Sportsnutritionin monivitamiinit, omegat ja rasvanpolttajat, tää setti toimii!!

<3

 

Fitnesstä ja haastetta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *