Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

  • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
  • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
  • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Aamuyöt❤️

Olen aina nauttinut keikkamatkoista, etenkin näin kesällä. Yleensä haluan ajaa keikoilta suoraan kotiin, sillä haluan nopeasti perheeni luokse ja herätä omasta sängystä. Tähän vuodenaikaan nautin suuresti keikkamatkoista auringonnousussa kun voi ihailla kaunista luontoa ja upeita maisemia. Suomi on kesällä niin kaunis ja maisemat on todella upeat! Ne hetket kun edessä on tyhjä tie, kaunis maisema ja oma rauha, on todella terapeuttista. Monesti saatan keikkamatkoilla myös pysähtyä vain ihailemaan maisemia. Hirviä ja peuroja pitää tosin varoa nyt ihan todella, sillä niitä liikkuu nyt todella paljon. Viimeksi naarashirvi nautti aamupalaansa vain metrien päässä ja peuroja Turun ja Tampereen välillä näkyy aina laumoittain nauttimassa aamuyöstä.

Kiitos jälleen Turku ja Yökerho Aalto! Keikka-asut jälleen tietysti Hersecret.fi

Parhaillaan kirjoitan tätä blogia Särkänniemessä Boom-laitteen jonossa, kyseinen laite on Jake poikani kesän suosikki (itse katselisin niin hurjaa menoa mielummin vain turvallisesti maantasolta, mutta mitäpä sitä ei lastensa eteen tee:). Nyt kun alkoi kesälomat, Särkänniemessä piipahdamme lasten kanssa lähes joka viikko! Tulemme piipahtamaan Särkänniemessä myös missieni kanssa kiertueella, joten jos olet 19.6 siellä hurvittelemassa, voit tulla jututtamaan missejä ja päästä oman suosikki missin kanssa nappaamaan selfie!

Illaksi vielä yksi sovittu haastattelu ja sitten olisikin viikonloppu taputeltu.

Aurinkoa kaikille tulevaan viikkoon!

Aamuyöt❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!