Suoraan asiaan!

Pelaa kasinopelejä ilman tilin avaamista!

  • Talleta pankkitunnuksilla.
  • Kotiuta voitot parissa minuutissa takaisin pankkitilille.
  • Ei rekisteröitymistä, ei salasanoja, ei mainospostia.

Hyvää Naistenpäivää❣️

Ihanaa naistenpäivää kaikille upeille naisille!! On hienoa, että aikana jolloin tasa-arvosta käydään kiivasta keskustelua ja on menty jo niin pitkälle, että ihmisiä tulisi joidenkin mielestä puhutella henkilöinä, saamme viettää (ainakin vielä toistaiseksi) omaa naistenpäivää!

Mitä naiseus itselleni sitten merkitsee?

Olen ylpeä siitä, että olen nainen! En ole koskaan ollut ns. poikatyttö vaan jo pienenä tyttönä halusin pukeutua prinsessamekkoihin ja meikit ja korkokengät kiinnostivat jo ennen esikoulua. Halusin kasvaa nopeasti aikuiseksi, jotta voisin kulkea korkokengissä ja pienenä olin todella pettynyt kun en ollut ihan oikea prinsessa! (Olenkohan vieläkään toipunut siitä etten ole😂)

Minusta kasvoi hyvin perinteinen nainen. Pidän erittäin tiukasti kiinni miesten- ja naisten välisistä eroista ja erittelen ’miesten ja naisten asiat’. Tiedän, että moni ns. ’miesasia’ varmasti sujuisi minulta, mutta pidän periaatteistani tiukasti kiinni, enkä koske asioihin mitkä ns. kuuluu miehille. Niitä ovat kaikki mihin tarvitaan työkaluja tai missä liataan kädet (esim. auton öljyt, rasvat, maalit, tärpätit yms.) En ole vielä eläissäni esimerkiksi lisännyt auton tuulilasinnestettä, vaikka minulla on lähes koko aikuisiän ollut auto. Tätä joudun toisinaan perustelemaan, se kun ei ole naiselta homma eikä mikään! Eikä olekaan, mutta tässä tulee vastaan periaatteeni; konepellin alle en kajoa, koska se on ’miesasia’. Ainoat mitä teen autolle on tankkaan sen ja pidän puhtaana. Kaikki muu autoihin liittyvä kuuluu miehelle.

Kotityöt kuuluukin sitten mielestäni naiselle, nainen pesee pyykit, vaihtaa petivaatteet, imuroi, moppaa, pesee vessat, saunat, tiskaa, pesee ikkunat, pyyhkii pölyt ja pitää kodin muutenkin siistinä ja puhtaana. Taas tullaan siihen osaamiseen, kyllähän jokainen mies nämä edellämainitut osaa (jos haluaa tai viitsii), mutta mielestäni nämä ovat ihan luontaisesti ’naisasia’.

Ruoanlaitto on mielestäni sekä miesten, että naisten molempien asia, kun taas naisen tulee leipoa perheelleen pullaa ja muita herkkuja. Naisen tulee olla perheen kodinhengetär kun taas mies on kodin turva, joka suojelee perhettään.

Olen hyvin perinteinen myös siinä, että mielestäni nainen ei voi lähestyä miestä vaan aloitteen pitää tulla aina mieheltä. Nainen ei voi olla aloitteentekevä osapuoli! Lisäksi miehen tulee avata naiselle ovi ja kantaa laukut.

En tuomitse ihmisiä, jotka kokevat tarvetta olla tasavertaisia vastakkaisen sukupuolen kanssa ja kunnioitan kaikkia ihmisiä, sillä jokainen meistä on syntynyt ja kasvanut tänne sellaiseksi kun on. Minulle itselleni kumminkin omassa arjessani on tärkeää, että nainen on nainen ja mies on mies ja olen erittäin iloinen ja ylpeä siitä, että olen saanut syntyä naiseksi!

Ihanaa naistenpäivää kaikille ihanille naisille ja miehet huom! Tänään on #miesasia hemmotella naisia!😘

Punainen mekko Hersecret.fi

Hyvää Naistenpäivää❣️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nappaa itsellesi jopa 55 ilmaiskierrosta!
Nappaa itsellesi jopa 55 ilmaiskierrosta!