Suoraan asiaan!

Pelaa kasinopelejä ilman tilin avaamista!

  • Talleta pankkitunnuksilla.
  • Kotiuta voitot parissa minuutissa takaisin pankkitilille.
  • Ei rekisteröitymistä, ei salasanoja, ei mainospostia.

RIP Luke Perryđź’”

Huhhuh. Kyllä nyt viikatemies on päässyt oikein kunnolla vauhtiin.

Tuntuu, että kokoajan saa lukea yllättäviä poismenoja nuorista ihmisistä. Eikö nämä suru-uutiset jo riittäisi? Sitä alkaa jo väkisin pelottaa lukea päivän uutisia, kun ei yhtään tiedä kenen poismenosta uutisoidaan seuraavaksi. Jatkuvat yllättävät suru-uutiset ovat saaneet selvästi keskuudessamme aikaan myös menettämisen pelkoa, kun näitä suru-uutisia lukiessamme ymmärrämme myös oman kuolemattomuutemme.

Itselleni, kuten varmasti monelle muullekin pysäyttävä uutinen oli tänään Luke Perryn poismeno. Perry oli menehtyessään vain 52 vuotias. Todella surullista.

Luke Perry on varmasti monen idoli 90-luvun suosikki sarjasta Beverly Hills 90210, joka kuului varmasti monen nuoruuteen. Perryn esittämä Dylan kuului myös sarjan omiin suosikkeihini. Kevyet mullat miehelle, jolla olisi ollut vielä niin paljon annettavaa ja paljon voimia hänen läheisilleen.

Ko. sarjasta Steve Sandersia esittänyt Ian Ziering, johon vuosia sitten tutustuin, menetti tänään myös todella rakkaan ystävänsä sekä kollegansa. Olen todella surullinen myös hänen puolestaan. On ollut ilo tutustua vuosien saatossa Ianiin (alla kuvissa Facebook poimintoja, jossa hän mm. onnittelee minua bikini fitnessin EM-kullasta ja kehuu tyttäreni mallikuvaa). Ianin suru on tällä hetkellä varmasti valtava, voimia myös hänelle suureen suruun❤️ Ei enää näitä uutisia enempää, eihän..

RIP Luke Perryđź’”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

20€ talletuksella 30€ pelirahaa + 150 ilmaiskierrosta
20€ talletuksella 30€ pelirahaa + 150 ilmaiskierrosta