Onnea Niinatarūüėć

 

Eilen k√§vimme Miss EW tiimist√§ kollegani Lassi Viljasen kanssa Helsingiss√§ Niinatar h√§√§-ja juhlapukuliikkeen VIP-avajaisissa. Aivan upeat juhlat, jossa oli kiva n√§hd√§ my√∂s tuttuja. Mielet√∂n tarjoilu ja yll√§tys esiintyj√§n√§ vieraita viihdytti upea Diandra‚̧ԳŹ

Niinatar on valittu Suomen parhaaksi hääpukuliikkeeksi eikä todellakaan suotta!! On montakin syytä mennä Niinattareen.

-T√§rkein syy on tottakai upeimmat ja kauneimmat puvutūüíóūüíó

-Toinen syy on loistava sijainti (Runeberginkatu 23, Hki) sekä ihan mielettömän upea liike, johon itse rakastuin eilen ensisilmäyksellä. Kun astuu Niinattaren ovista sisään, jokaisessa naisessa herää väistämättä eloon se pieni sisäinen prinsessa, joka unelmoi täydellisistä satuhäistä.

-Lisäksi tietysti Niinattaren upea henkilökunta sekä ehdottomasti paras ja osaavin asiakaspalvelu.

-Niinatar on valittu Suomen Parhaaksi Hääpukuliikkeeksi.

Voi varmaan jo tässä kohtaa ylpeänä paljastaa, että Miss EW 2019 finalistit tullaan tuttuun tapaan pukemaan jälleen parhaimpiinsa, sillä tänäkin vuonna missit tullaan kuvaamaan Niinattaren upeissa hääpuvuissa ja finaalissa missit saavat loistaa jälleen Niinattaren upeissa iltapuvuissa!

Jos Sinä, ystäväsi tai tuttavasi etsitte hääpukua tai iltapukua, niin ainakin tiedätte ketä Miss EW tiimi sekä koko Suomi suosittelee!

Kiitos ihana Niina Kuhta sek√§ koko Niinattaren upea tiimi mielett√∂mist√§ juhlista!!‚̧ԳŹ‚̧ԳŹ Ovessa pit√§isi olla varoitus h√§√§kuumeesta, joka saattaa iske√§ kun astuu Niinattaren ovista sis√§√§n! Mik√§ siis auttaa h√§√§kuumeeseen?? #kaverinpuolestakyselen ūüėÄ


Myös mm. Ilta-Sanomissa tänään lisää upeista juhlista.

Onnea Niinatarūüėć

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *