Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

  • Koska haluan voittamani rahat k√§ytt√∂√∂ni heti. Piste.
  • Koska haluan pelata, enk√§ kuulla megabonuksista ja ”lis√§eduista”.
  • Koska henkil√∂llisyyden todistaminen s√§hk√∂laskulla on vaan naurettavaa.

Keikkailuaūüėé

Kevään keikkailut on startannut ja joka vkloppu ollaan keikkailtu jossain päin Suomea joko ysäriartistien taustalla tai omalla Henna&Sofia Showlla, joka on yleisön pyynnöstä tehnyt paluun. Rakastan työtäni! Monille jatkuva reissaaminen ei sovi, mutta itse nautin jopa pitkistäkin keikkamatkoista. Viimeksi kun ajettiin Kajaanista Helsinkiin Dr.Albanin kokoonpanolla, koko Crew bongailtiin koko matka vanhoja latoja ja vanhoja rakennuksia ja pidempikin matka menee aina rattoisasti kun on oikea asenne ja osaa nauttia hetkestä!

Sunnuntait onkin pyhitetty yleensä vaan akkujen lataukseen. Ensi viikosta on jälleen tulossa kiireinen. Huomenna maanantaina vierailen Radio Aallossa Jenni Aleksandrovan vieraana, joten pysykää kuulolla!

Ps.Henna&Sofia-sivu myös Facebookissa! Hennan&Sofian keikka-asut Hersecret.fi

Keikkailuaūüėé

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

20‚ā¨ talletuksella 30‚ā¨ pelirahaa + 150 ilmaiskierrosta
20‚ā¨ talletuksella 30‚ā¨ pelirahaa + 150 ilmaiskierrosta