ILMAISTARJOUS

600 ilmaiskierrosta Fire Joker -peliin ilman talletusta!

  • Avaa pelitili Maria Casinolle ja saat 600 ilmaiskierrosta.
  • Jos teet talletuksen, saat sen kaksinkertaisena pelitilille 200€ saakka.

Miss EW 2019-Season3🤩

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!


Tää viikko on mennyt vähän sairastellessa, mutta Suomalaisella sisulla hoidetaan työt ja eilen olikin ihan mielettömän huikea päivä Vantaalla Hämeenkylän Kartanolla kun vihdoin alkoi Miss EW 2019 odotettu kausi starttailla! Haku kisaan alkaa tämän kuun lopulla, joten pysykäähän kaikki kuulolla!!;)

Meillä on tänä vuonna ihan mielettömän huikea tiimi tekemässä tätä aitoa kauneuskilpailua, jossa valitaan jälleen Suomen luonnollisesti kauneinta missiä!!

Joka vuosi tuomme kisan mukana Suomen kansalle tutuksi myös palan Suomen historiaa ja tällä kolmannella kaudella pääsette tutustumaan tähän upeaan historialliseen Hämeenkylän Kartanoon, jonka historia ulottuu aina 1580-luvulle asti! Tämän vuoden missifinalistit tullaan kuvaamaan kartanolla moniin upeisiin kuviin (kuvaajana toimii tottakai Miss EW virallinen kuvaaja Mainosstudio Sanna H.) ja elokuussa kausi huipentuu upeaan finaaliin kartanolle, jossa valitaan upealle Jenna Topparille seuraaja! Olen niin iloinen, että olemme löytäneet näin upean ja kauniin paikan ja missit pääsevät nauttimaan ikimuistoisen missikesän näissä upeissa puitteissa ja nauttimaan kartanon upeasta tunnelmasta.

Haluaisin jo tässä ja nyt paljastaa mitä kaikkea tuleva kausi tuo tullessaan, mutta vielä hetki pitää malttaa ja pitää jännityksessä! Kuka kuvissa vilahtaa, mitä kaikkea tulevalla kaudella tapahtuu, mitä eilen kuvasimme ja mitä kuvaamme pian, kaikki alkaa paljastua vielä tämän kuun aikana..! Muista seurata myös Facebookissa sekä instagramissa @missewofficial!

Meikki ja Kampaus Miss EW virallinen meikkari Iitu Kettunen @stylebyiitu

Asu Hersecret

 

 

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Miss EW 2019-Season3🤩

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

600 ilmaiskierrosta Fire Jokeriin ilman talletusta!
600 ilmaiskierrosta Fire Jokeriin ilman talletusta!