Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennÀ suoraan asiaan!

  • Koska haluan voittamani rahat kĂ€yttööni heti. Piste.
  • Koska haluan pelata, enkĂ€ kuulla megabonuksista ja ”lisĂ€eduista”.
  • Koska henkilöllisyyden todistaminen sĂ€hkölaskulla on vaan naurettavaa.

Miss EW 2019-Season3đŸ€©


TÀÀ viikko on mennyt vÀhÀn sairastellessa, mutta Suomalaisella sisulla hoidetaan työt ja eilen olikin ihan mielettömÀn huikea pÀivÀ Vantaalla HÀmeenkylÀn Kartanolla kun vihdoin alkoi Miss EW 2019 odotettu kausi starttailla! Haku kisaan alkaa tÀmÀn kuun lopulla, joten pysykÀÀhÀn kaikki kuulolla!!;)

MeillÀ on tÀnÀ vuonna ihan mielettömÀn huikea tiimi tekemÀssÀ tÀtÀ aitoa kauneuskilpailua, jossa valitaan jÀlleen Suomen luonnollisesti kauneinta missiÀ!!

Joka vuosi tuomme kisan mukana Suomen kansalle tutuksi myös palan Suomen historiaa ja tÀllÀ kolmannella kaudella pÀÀsette tutustumaan tÀhÀn upeaan historialliseen HÀmeenkylÀn Kartanoon, jonka historia ulottuu aina 1580-luvulle asti! TÀmÀn vuoden missifinalistit tullaan kuvaamaan kartanolla moniin upeisiin kuviin (kuvaajana toimii tottakai Miss EW virallinen kuvaaja Mainosstudio Sanna H.) ja elokuussa kausi huipentuu upeaan finaaliin kartanolle, jossa valitaan upealle Jenna Topparille seuraaja! Olen niin iloinen, ettÀ olemme löytÀneet nÀin upean ja kauniin paikan ja missit pÀÀsevÀt nauttimaan ikimuistoisen missikesÀn nÀissÀ upeissa puitteissa ja nauttimaan kartanon upeasta tunnelmasta.

Haluaisin jo tÀssÀ ja nyt paljastaa mitÀ kaikkea tuleva kausi tuo tullessaan, mutta vielÀ hetki pitÀÀ malttaa ja pitÀÀ jÀnnityksessÀ! Kuka kuvissa vilahtaa, mitÀ kaikkea tulevalla kaudella tapahtuu, mitÀ eilen kuvasimme ja mitÀ kuvaamme pian, kaikki alkaa paljastua vielÀ tÀmÀn kuun aikana..! Muista seurata myös Facebookissa sekÀ instagramissa @missewofficial!

Meikki ja Kampaus Miss EW virallinen meikkari Iitu Kettunen @stylebyiitu

Asu Hersecret

 

 

Miss EW 2019-Season3đŸ€©

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *