Suoraan asiaan!

Pelaa kasinopelejä ilman tilin avaamista!

  • Talleta pankkitunnuksilla.
  • Kotiuta voitot parissa minuutissa takaisin pankkitilille.
  • Ei rekisteröitymistä, ei salasanoja, ei mainospostia.

Katsaus kuluneeseen vuoteen❤️

Huhhuh. Sanattomaksi vetää kun käy vuoden 2018 mielessään pikakelauksella läpi. Päälimmäisenä tunteena esiin nousee kiitollisuus kuinka hieno vuosi onkaan ollut ja kuinka ihania ihmisiä olen saanut taas elämääni❤️ Vuosi 2018 oli minulle monella tavalla todella hyvä ja olen saanut tehdä asioita mistä todella nautin.

Kisamenestystä tuli jälleen tänä vuonna. Saksan GP-kisoista bikini fitness kultaa ja pronssia sekä myöhemmin minut palkittiin edustamaan Suomea arvokisoissa. Kolme pokaalia tämän vuoden kisasaldo ja jälleen on maailman parhaan valmentajan Tapen kanssa uudet kisatavoitteet lukittu ja kuoritaan taas kisakunto ensi kevääksi esiin!

Olen keikkaillut kuluneen vuoden aikana niin täällä kotimaassa kuin ulkomaillakin. Tänä vuonna keikkalavoja kierrettiin yhdessä tuttuun tapaan mm. Dr.Albanin, Paradision ja Dazen kanssa. Mielettömiä keikkoja! Sattumuksiltakaan ei keikkareissuilla vältytty. Ehkä erikoisin keikkamuisto kuluneelta vuodelta on se kun oltiin Dazen kanssa keikalla ja Ruotsissa jouduttiin keskelle mellakkaa. Yhtäkkiä ihmiset vaan kävivät toistensa kimppuun ja huusivat ja poliisiautoista poliisit ryntäsivät pamppujen kanssa hyökkääjien kimppuun. Ruotsin media uutisoikin näkyvästi aiheesta. Kun reissaa paljon, näkee myös paljon.

Myös Turkki jäi vuodesta 2018 mieleen. Oli jälleen ihan huikea keikkareissu Turkissa ja pääsi nauttimaan taas Turkin ihanasta auringosta❤️

Vuosi 2018 oli aivan ikimuistoinen missikesä! Niin mieletön Eloweena kesä, ettei sanat edes riitä ja sain ihan mielettömiä uusia missilapsia, joilla on jokaisella paikka tämän missiemon sydämessä❤️ Saan olla suojateistani niin ylpeä.

Myös Varikkotyttö 2018 ja vauhdin festivaalit oli jälleen ihan huikea ja ensi kesänä varikoilla nähdään enemmänkin;)

Aloitin kesällä myös Elixian ryhmäliikuntaohjaajana. Minua on kosiskeltu muuallekin ohjaamaan, mutta Elixia on jo vuosia ollut mulle kuin toinen koti, joten on upeaa ohjata tunteja juuri Elixialla!

Vuoteen 2018 mahtuu jälleen monet ikimuistoiset mallikeikat ja kuvaukset! Ihania ihmisiä tavannut myös kuvausten tiimoilta!

 

Jos saisin toivoa, toivoisin ensi vuoden olevan yhtä hyvä mitä 2018 oli. Vuodesta jäi niin paljon ihania muistoja, uusia kohtaamisia ja ihania ihmisiä, että en voi kuin nöyränä kiittää tästä mielettömästä vuodesta! Kiitos kaikille, jotka olette olleet vuodessani jollakin tavalla mukana. Kiitos myös kaikille ihanille yhteistyökumppaneille! Olen saanut upeita tyyppejä elämääni ja saanut olla taas upeissa jutuissa mukana ja olla tekemässä myös hyvää.

Jätän vuoden 2018 hieman haikein mielin, mutta odotan jo innolla tulevaa vuotta, sillä siitä näyttää tulevan huikea!!

Oikein ihanaa, onnellista ja rakkauden täyteistä uutta vuotta  ihan kaikille!! Uskokaa itseenne ja unelmiinne ja tehkää vuodestanne juuri sellainen minkälaisen siitä haluatte!!❤️

Ja loppuun vielä mun instagram Top9. Kiitos myös kaikille seuraajille kuluneesta vuodesta!

Katsaus kuluneeseen vuoteen❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

20€ talletuksella 30€ pelirahaa + 150 ilmaiskierrosta
20€ talletuksella 30€ pelirahaa + 150 ilmaiskierrosta