Uusi kasinotarjous!

Talleta 50€ ja saat 100€ pelirahaa!

  1. Siirry sivulle.
  2. Saat 210 ilmaiskierrosta pelkästä rekisteröinnistä.
  3. Tee talletus, ensimmäinen talletuksesi tuplataan 50€ saakka.

Syyslomailua Hämeenkylän Kartanossa😍

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon


Jokainen, joka minut tuntee tai on seurannut blogiani, tietää kuinka paljon rakastan kaikkea entisajan tunnelmaa. Keikkamatkoilla ihailen aina suuresti vanhoja rakennuksia ja latoja, ne ovat minulle kuin taidetta ja uppoudun aina kuvittelemaan millaista elämää vanhat seinät ovat nähneet. Aistin vanhojen rakennusten eletyn elämän ja siksi haluan myös itse vierailla niissä.

Minusta on suuri sääli, että Suomalaiset matkustavat usein viikonlopuiksi lomakohteisiin ulkomaille esim. Viroon, kun meillä on niin paljon upeita lomailukohteita täällä kotimaassa aivan lähellämme! Olen myös alkanut vastustaa sitä, kuinka helposti vanha aina puretaan ja hävitetään ja tilalle rakennetaan aina heti uutta! Mielestäni meidän tulisi kunnioittaa enemmän Suomen historiaa ja vaalia enemmän kaikkea vanhaa.

Syyslomaviikko tarjosi mahdollisuuden lomailuun ja pieneen irtiottoon arjesta sekä mahdollisuuden rikastuttaa itseään taas upealla kulttuurilla ja päätinkin tutustua itselleni aivan uuteen kohteeseen. Niinpä suuntasin lomalle Hämeenkylän Kartanoon Vantaalle, joka sijaitsee vain parin tunnin ajomatkan päässä kotoani!

Hämeenkylän Kartanolla on pitkä historia. Lyhyt poiminta netistä kertoo sen historiasta mm. seuraavaa:

”Kartanolla on sen 500-vuotisen historian aikana ehditty tehdä paljon: viljelty maata, hoidettu karjaa, kaivettu kultaa ja tehty tiiliä sekä harjoitettu saha- ja puutavarakauppaa. Hämeenkylä on alueena ollut alusta saakka vireä liiketoiminnan keskus ja tärkeä kauppapaikka. Tuolloin sinne ulottui myös meri, ja Vantaan joen suulla oli satama. Vielä 1500-luvun puolivälissä täältä lähtivät laivat Viroon. Maantieverkoston osalta Hämeentien eteläinen päätepiste oli Hämeenkylässä, jonka kautta kulki ns. Idäntie eli Kuninkaantie. ”

Kartanon henkilökunta otti iloisesti ja ystävällisesti vastaan. Huoneemme oli upea sviitti, joka tarjosi aivan upeat puitteet lomailuun. Kartanoa ympäröi mielettömät lenkkeilymahdollisuudet ja mahdollisuudet myös kuntosalille, sekä saunan ja uima-altaan.

Kartanossa vierailevien kannattaa ehdottomasti nauttia illallinen Kartanon omassa tunnelmallisessa ravintolassa, jossa oli aivan mielettömän ihana henkilökunta ja mieletön palvelu. Alkuruoaksi oli todella herkullisia katkarapuleipiä, pääruoaksi suussasulavan herkullista nieriää ja jälkiruoaksi leipäjuustoa vaniljakastikkeella ja lakkahillolla. Kokki ansaitsee kyllä vielä ihan erikseen erityiskiitokset, oli niin maistuvat herkut! Suosittelen lämpimästi.

Illallisen jälkeen sviitissä oli ihana rentoutua lämpimässä vaahtokylvyssä ja katsella ulos pimenevään syysiltaan. Kylvyn jälkeen oli rentouttavaa makoilla ylellisessä moottorisängyssä. Kartanon tunnelma oli ihanan seesteinen ja rauhallinen ja aika sai hetkeksi vaan pysähtyä.

Seuraavan aamun kiirettömyyden kruunasi maittava aamiainen. Ei olisi malttanut lähteä kotiin.

Jos kaipaat piristystä pimeisiin syysiltoihin tai mietit tunnelmallista irtiottoa ja ehkä haluat fiilistellä entisajan tunnelmaa, varaa itsellesi ja lähimmäisillesi huone ja rikastuttakaa itseänne kulttuurimatkailulla täällä kotimaassa. Hämeenkylän Kartano on aivan loistava vaihtoehto päivän tai parin ulkomaan lomille. Kartano tarjoaa todella upeat puitteet täydelliseen rentoutumiseen ja rauhoittumiseen ja aivan lyhyen matkan päässä Kartanoa sijaitsee myös kauppakeskus, jos haluaa yhdistää lomaan myös shoppailun.

Hämeenkylän Kartano oli upea uusi Kartano tuttavuus ja täyden kympin valinta akkujen lataukseen. Tänne haluan vielä palata.

Kuvat Hämeenkylän Kartanon sivut sekä minun kotialbumi.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Syyslomailua Hämeenkylän Kartanossa😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!