Suoraan asiaan!

Pelaa kasinopelejä ilman tilin avaamista!

  • Talleta pankkitunnuksilla.
  • Kotiuta voitot parissa minuutissa takaisin pankkitilille.
  • Ei rekister√∂itymist√§, ei salasanoja, ei mainospostia.

Racing ūüŹĀ

Tää kesä on ollut kiireisin kesä mitä muistan ja tämä viikonloppu meni Seinäjoen Vauhtiajoilla autourheilun parissa.

Muhun on saattanut vuosien aikana törmätä gridgirlinä lukuisissa eri autourheilutapahtumissa ja tänä viikonloppuna edustettiin ihanien Erikan ja Janikan kanssa Seinäjoen Vauhtiajoilla Mad-Croc Keskinen ja Siekkinen #26 Teamissa. Hauska viikonloppu mukavan tiimin kanssa ja ihanien ihmisten parissa, eikä kisoista todellakaan puuttunut vauhtia ja vaarallisia tilanteita!

Autourheilu on kyllä koukuttava laji. Tapahtumissa tunnelma on käsinkosketeltava ja autourheilijoiden ja tiimien fiiliksiin on helppo eläytyä.  Siinä näkee läheltä myös kuinka paljon riskejä laji sisältää eikä ikinä voi tietää mitä kisoissa tulee tapahtumaan. Autourheilu ei todellakaan ole heikkohermoisille!

Pohjanmaalla on aina kiva käydä. Olen käynyt vuosien aikana Seinäjoella paljon keikoilla tanssiryhmäni sekä eri ysäriartistien kanssa, sekä kehätyttö-keikoilla ja jonkun verran juurikin myös Vauhtiajoilla gridgirlinä ja kaupunki on aina ollut hyvä ja ihmiset ihania. Eilen oli mukava pyörähtää myös Seinäjoen yössä Vauhtiajojen festareilla.

Kiitos Seinäjoki ja Vauhtiajot! Tykkää Facebookissa Mad-Croc Keskinen&Siekkinen #26 -sivusta ja pysyt heidän menossa mukana ja pääset nauttimaan hyvästä autourheilusta!! Kesän aikana aion myös itse missieni kanssa uskaltautua Jonin ja Juhon kyytiin, joten pysykäähän kuulolla;)

Seuraavan kerran autourheilun ystävät voi nähdä mut Vauhdin Festivaaleilla Kankaanpäässä 10-11.8!

Racing ūüŹĀ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nappaa itsellesi jopa 55 ilmaiskierrosta!
Nappaa itsellesi jopa 55 ilmaiskierrosta!