Suoraan asiaan!

Pelaa kasinopelejä ilman tilin avaamista!

  • Talleta pankkitunnuksilla.
  • Kotiuta voitot parissa minuutissa takaisin pankkitilille.
  • Ei rekisteröitymistä, ei salasanoja, ei mainospostia.

Koiramäen joulussa❤️

Olen jo pikkutytöstä asti rakastanut Mauri Kunnaksen tarinoita ja hänen ihastuttavat joulutarinansa luetaan ja katsotaan meillä joulun alla monen monet kerrat. Niinpä oli myös itsestäänselvää, että meidän on käytävä kurkistamassa Koiramäen Joulu heti kun se aukeaa ja eilenhän se aukesi Särkänniemen huvipuistossa.

Koiramäen joulu on toteutettu onnistuneesti niin lasten kuin aikuistenkin makuun ja tarinoiden ihastuttavan kaunis tunnelma on saatu välitettyä kirjoista suoraan Särkänniemen Koiramäkeen.

Kauniista rakennuksista välittyy satumainen entisajan tunnelma, joka aina vain ihastuttaa minua. Tunnelmaa on Koiramäkeen luotu myös erilaisin ihastuttavin valoin ja paikka soveltuukin myös todella upeasti vaikkapa romanttisille treffeille;)

Lapsille on paljon nähtävää! Legotupa ja heidän tontut olivat kovasti poikani mieleen.  Hän sai myös koristella joulupipareita, paistaa vaahtokarkkeja, askarrella joulukortin, tutustua kynttilän tekoon ja huopaamiseen. Ihastelimme monia erilaisia eläimiä; poneja, aaseja, possuja, kanoja, ankkoja, pupuja, lampaita ja kilipukkeja. Erityisen jännittävää oli päästä myös joulupukin juttusille<3 Nälän yllättäessä sai herkutella tunnelmallisessa kahvilassa, josta saa mm. joulupuuroa ja glögiä sekä paljon muita herkkuja. Myös joululahjat tai kotiin viemisen/muistot päivästä voi ostaa tunnelmallisesta kaupasta. Päivän aikana näimme myös upean kulkueen sekä tulishown.

Aivan ihastuttava paikka kaiken ikäisille! Koiramäen joulussa on aivan käsinkosketeltava joulutunnelma ja vierailusta jäi pitkäksi aikaa hyvä mieli ihan koko perheelle.

Kotona pitikin heti kaivaa Koiramäen joulutarinat esiin:D

Ja tulipa muuten mieleeni, että minut on kastettu tässä samaisessa Tyrvään Kirkossa, josta Mauri Kunnas on tehnyt myös tarinan. Kirkko tosin myöhemmin poltettiin, mutta sama kastekirkkoni elää Mauri Kunnaksen tarinassa yhä<3

Kuvat Hennan kotialbumi sekä Koiramäen Joulun sivut.

Koiramäen joulussa❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!