Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

  • Koska haluan voittamani rahat k√§ytt√∂√∂ni heti. Piste.
  • Koska haluan pelata, enk√§ kuulla megabonuksista ja ”lis√§eduista”.
  • Koska henkil√∂llisyyden todistaminen s√§hk√∂laskulla on vaan naurettavaa.

Mun arjen helpoimmat ateriatūüėč

Monella on käsitys, että dieetillä voi syödä vain salaatinlehtiä ja väritöntä sekä mautonta ruokaa. Yleensä juuri siinä mennään pahasti metsään kun painoa pudotetaan nälkää näkemällä.
Paino voi salaattikuurilla ja kaalisoppadieetillä pudota kyllä nopeasti, mutta varmasti putoaa myös energiatasot ja paino myös palaa takaisin yhtä nopeasti, yleensä vielä korkojen kanssa.
Opettele siis syömään säännöllisesti ja oikein ja tee siitä elämäntapa!
Kuten kuvasta näkyy, ruoan ei tarvitse olla pelkkä polttoaine, sen ei tarvitse olla mautonta eikä väritöntä, jotta saat aikaan pysyviä tuloksia!

Moni miettii mitä ne fitness urheilijat arkisin syövät (vai syövätkö mitään) ja minulta jatkuvasti kysytään vinkkejä kuinka valmistaa ateria helposti ja nopeasti. Niinpä päätin kirjoittaa omat helpoimmat, nopeimmat ja itselleni maistuvimmat arjen ruoat. Vinkki! Tee samalla kertaa aina useamman päivän annos!!

a) säästyt vaivalta kun sinun ei tarvitse joka päivä kokkailla!

b) kun sinulla on aina lämmin ateria valmiina saatavilla rasiassa, ei nälkää tarvitse venyttää etkä sorru epäterveellisiin välipaloihin, naposteluun tai pikaruokalaan hampurilaiselle.

c) pystyt pitämään säännöllisestä ateriarytmistä kiinni, mikä on tärkeää painon pudotuksessa ja painonhallinnassa, sekä oman vireystilasi ylläpitämisessä.

d) valmistamalla itse säästät myös rahaa ja tiedät mitä syöt.

Itse en sy√∂ lainkaan punaista lihaa, joten ateriani koostuvat aina kanasta tai kalasta. Kaapistani l√∂ytyy aina jossakin muodossa kanaa (-suikale, -filepihvi, -jauheliha) tummaa ¬†riisi√§/pastaa/makaronia sek√§ salaattiainekset, joista on helppo koota terveellinen ja maukas ateria nopeasti! Kisakauden ja offseasonin ruokailut eiv√§t radikaalisti minulla muutu. Lapsille teen toki perinteiset makaroonilaatikot, lohikeitot ja lihapullat ja muusin jne ja offilla nautin niist√§ toki itsekin. Mutta he pit√§v√§t my√∂s n√§ist√§ ”√§idin ruoista” : )

Valmentajani Tape vinkkasi joskus, että erittäin hyvän maun ruokaan tuo ruokalusikallinen laktoositonta Turkkilaista jogurttia ja myös sitä jääkaapistani löytyy nykyään aina, sillä se sopii ruokaan kuin ruokaan ja on koko perheen herkkua, suosittelen kokeilemaan!! Paistamisessa käytän kookosöljyä.

Näillä esimerkki aterioillani pääset ehkä alkuun ja jyvälle kuinka helposti voit valmistaa maukkaan ja terveellisen aterian.

Ateria 1.

Paista kanasuikaleet, keitä parsakaalit ja pasta kasvisliemikuutiovedessä. Valmista salaatti. Ruoan kruunaa turkkilainen jogurtti.

Ateria 2.

Keitä perunat, valmista lohi haluamallasi tavalla uunissa, pannulla tai nauti kylmänä. Keitä parsakaalit. Valmista salaatti. Lisää aterian päälle turkkilainen jogurtti.

Ateria 3.

Paista kanafileet, keitä makaroonit kasvisliemikuutio vedessä ja valmista salaatti. Lisää lusikallinen turkkilaista jogurttia valmiin aterian päälle.

 

Ateria 4.

Paista kanajauheliha, pilkottu sipuli ja keitä riisi ja parsakaali. Valmista salaatti. +Turkkilainen jogurtti.

Salaatti 1.

Tee herkullinen salaattipeti mieleisistäsi salaattiaineksista, kukkakaalista ja lisää päälle lämminsavulohta ja hieman cashew-pähkinöitä. Myös salaateissani Turkkilainen jogurtti on ehdoton!

Salaatti 2.

Tee herkullinen ja runsas salaattipeti mielesistäsi salaattiaineksista ja paista päälle kanasuikaleet. Lisää Turkkilainen jogurtti ja nauti!

Ulkona syödessäni tilaan lähes poikkeuksetta kanasalaatin. Kuvassa yksi kestosuosikkini Tampereen Jack the Roosterin herkullinen kanasalaatti!!

Bikinibody by Henna Facebook sivuilta löydät ohjeen myös suussa sulavaan fitness pizzaan joka on super helppo ja nopea valmistaa!

Mun arjen helpoimmat ateriatūüėč

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!