Hyödynnä triplabonus
+ 50 ilmaiskierrosta

Kirsikka tarjoaa sinulle tänään maukkaat edut.

  1. Avaa uusi pelitili Kirsikka-kasinolle.
  2. Talleta 10-50€, niin saat summan pelitilillesi kolminkertaisena.
  3. Kaupan päälle pääset pyörittämään 50 ilmaiskierrosta.

Kirsikan asiakkaana tarjolla on lisäksi joka kuukausi yli 3000 ilmaiskierrosta.

Pullantuoksuinen äiti

image imageTörmään jatkuvasti erilaisiin ennakkoluuloihin ja yksi niistä on se, että fitness perheen lapset syövät myös dieettiruokaa eivätkä hekään saa herkutella. Meillä toki lapsetkin syövät riisiä ja kanaa ja muuta fitness ruokaa, koska he pitävät siitä, mutta kisadieetillä valmistan jo käytännöllisistä syistä itselleni dieettiruoat ja heille ihan oman ruoan. Minun pitää grammalleen tietää paljonko jokaisella aterialla syön. On siis helpompi tehdä omat ruoat erillisenä jääkaappiin valmiiksi useammaksi päiväksi kerralla. Lapsille valmistan monipuolisesti aivan normaalia kotiruokaa ja ennakkoluulojen vastaisesti käytän heidän ruoissaan välillä myös voita ja kermaa:) Huomioin myös, että molemmilla lapsilla on menossa kasvupyrähdys ja he liikkuvat paljon. Hyvää ruokaa pitää valmistaa, jotta molemmat varmasti syövät tarpeeksi.

Olen aina viihtynyt keittiössä. Tykkään valmistaa ruokaa, mutta vielä enemmän tykkään leipoa. Ehkä se on tullut verenperintönä, sillä isäni on leipuri sekä kokki. Itse teen keittiössä mielelläni uusia kokeiluja ja etsin uusia ideoita kirjoista, lehdistä, netistä.. Itse vain en niin välitä syödä leivonnaisia, joten leivon lapsille, sukulaisille, läheisille, pakkaseen vierasvaraksi.. Minulle on myös tärkeää, että kotona tuoksuu säännöllisesti vastaleivottu pulla. Itse alkoholisti perheessä kasvaneena tulen aina muistamaan kotoa sen alkoholin hajun, mutta muistan myös ne päivät ja tuoksut kun äiti oli leiponut pullaa. Ne oli hyviä päiviä ja tuoksusta tuli turvallinen olo. Ehkä siksi itselleni onkin erityisen tärkeää, että omien lasten mieleen jää kotoa vain hyvät tuoksut ja muistot. Haluan että he saavat herätä vastaleivottujen aamiaissämpylöiden tuoksuun ja muistavat isoina, että kotona tuoksui usein vastaleivotulle. Tai varttuessaan mennessään kahvilaan/leipomoon tuntevat aina kotoisan tuoksun.

Kisadieetillä ei tuota vaikeuksia leipoa, sillä itselläni ei ole kiusausta sortua niihin. Suklaa on kuitenkin suurin heikkouteni, joten esim. mokkapaloja tai muita suklaaherkkuja en dieetillä leivo, se kiusaus saattaisi olla liian suuri:’D

Kuvissa joitain leipomuksia kuluneen vuoden varrelta. Eilen yllätin lapset mehukesteillä, johon kuului telttailua takapihalla ja tarjolla oli molempien lasten herkkua marjapiirakkaa ja vaniljakastiketta:)

Kun kisat on ohi, leivon mokkapaloja😋

Pullantuoksuinen äiti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta
Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta