Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

  • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
  • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
  • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Kehonhuoltoa mulle ja teille!❤️

Jokainen tietää, että kehonhuolto on erittäin tärkeää. Se vaikuttaa omaan suoritukseen, kehitykseen, palautumiseen, fyysiseen ja henkiseen jaksamiseen, unen laatuun jne jne.. Se on hyvin kokonaisvaltaista ja etenkin fitness urheilun myötä kehonhuollon tärkeys on itselleni vain korostunut. Ennen kisoja kroppa on äärimmäisen kovilla, joten silloin luonnollisesti huollan kroppaani säännöllisesti, mutta off-seasonilla kehonhuollossa on parantamisen varaa. Enkä varmasti ole ainoa.. Usein kuulee muiltakin, että aika hierojalle varataan vasta kun pää ei enää käänny tai lihasjumeilta ei pysty nukkumaan. Niinpä tein taannoin uudenvuoden lupauksen ja päätin jatkossa kiinnittää huomion kehon hyvinvointiin ympäri vuoden!

Heti alkuvuodesta päätin varata ajan ja kävin vihdoin testaamassa Tampereen Hyvinvointistudio Divinossa minulle täysin uutta hoitomuotoa; Kuivakuppausta ja jäin heti koukkuun!! Ensimmäisellä käynnillä käsiteltiin selkä ja tänään toisella käynnillä jalat. Ensin Janita kävi hoidettavan alueen läpi kupeilla, mikä ei sattunut (=ainakin kipu oli siedettävää:)) jonka jälkeen hierottiin jumit auki. Janitalla on ihan huikea kyky löytää juuri ne alueet mitkä oikein huutaa käsittelyä ja huomaa, että on todella osaavissa käsissä! Hoito menee perille; poistaa tehokkaasti lihasjännitystä, avaa lihasjumit ja vilkastuttaa verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa. Jalkojen kuivakuppausta käytetään edellämainittujen lisäksi myös kiinteytymiseen sekä selluliitin poistoon!

Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen nukuin yön kuin tukki, enkä hoidon jälkeen ole kärsinyt kertaakaan päänsärystä, kun ennen hoitoa päätäni särki lähes päivittäin, usein jopa migreeniin asti. Särky johtunut siis hartiajumeista. Jo kertahoitona tämä oli erittäin tehokas, mutta halusin ehdottomasti jatkaa käsittelyä ja varasin sarjahoidon. Kohta on tästä tytöstä viimeisetkin jumit pois ja aletaan näyttämään sille raudalle taas tosissaan sitä nöyryyttä;)

Ihana Janita palkitsee myös mun ihanat lukijat Huipputarjouksella, johon kannattaa tarttua!!

Kuivakuppaus+45min. hieronta nyt vain 30€!!!!

Hyvinvointistudio Divino Tampere. Aleksanterinkatu 28 A (2krs). Ajanvaraukset Janitalle: 050-3254777

Hemmottele itseäsi, läheistä tai ystävää! Hyvinvointi lahjakortti ilahduttaa varmasti! Jokainen ansaitsee voida hyvin ja image image image

image image image

sen pienen hetken itselleen❤️

 

Hierontaan kannattaa muistaa pukeutua rennosti, mun asu www.fit4you.fi . Hieronnan jälkeen muista juoda kunnolla vettä, äläkä treenaa hieronnan jälkeen samana päivänä. Jos mahdollista, ota käsittelyn jälkeen iisisti. Näin saat käsittelystä parhaan mahdollisen hyödyn.

Kehonhuoltoa mulle ja teille!❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leijonille MM-kultaa - sinulle 200 ilmaiskierrosta
Leijonille MM-kultaa - sinulle 200 ilmaiskierrosta